Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pravá láska? Jen s minimálně 20letým rozdílem!

Fotografie
 (Autor: internal)
22. července 2008
16:39

Lásce neporučíš. Ani když zahoří mezi dvěma, co by si mohli být spíše otcem a dcerou, někdy dokonce dědečkem a vnučkou. Mají takové vztahy budoucnost? A jedná se zde o opravdovou lásku? Mladé manželky nemůžou být přeci všechny jenom vypočítavé zlatokopky...

Proč se zarytí staří mládenci bezhlavě hrnou do chomoutu, i když celý život manželství odolávali? Láska je mocná čarodějka a na úspěšné postarší gentlemany číhá o to raději. Ne každá dívka jde však do takového vztahu s těmi nejčistšími úmysly.

Věkově nesourodá manželství v českém showbyznyse nejsou ničím ojedinělým.

Karel Gott (68) a Ivana Gottová, rozená Macháčková (32)

Mezi Zlatým slavíkem a jeho ženou je věkový rozdíl 31 let. Ivanka byla první, která zpěváka získala za manžela. Svatba byla nádherná a uskutečnila se letos v lednu v Las Vegas. Společně mají již dvě dcerky Charlotte Ellu (2) a Nelly Sofii (2 měsíce) a jejich manželství vypadá více než harmonicky.

Foto: 

František Janeček (63) a Tereza Mátlová (33)

Tereza Mátlová okouzlila Františka Janečka svým mládím, půvabem a láskou k umění, zejména k hudbě. Její soprán znají milovníci hudby i v Evropě. S Františkem Janečkem žijí zatím pouze v partnerském svazku. O to více pojí jejich vztah dohromady dcera Emilly Ann, která přišla na svět 9. února 2008 na Floridě.

Foto: 

Petr Janda (66) a Alice Jandová (26)

Muzikant a rocker Petr Janda se netají tím, že po boku o 40 let mladší manželky jako by nabýval ztracené mládí. Ačkoli jsou svoji již téměř čtyři roky, čáp s miminkem ne a ne přiletět. Potomka by oba ale velice rádi, a tak když nebude jiná možnost, podstoupí Alice umělé oplodnění.

Foto: 

Jan Saudek (73) a Pavlína Hodková (27)

Světoznámý fotograf Jan Saudek vystřídal za svůj život náruč nejedné ženy nejrůznějšího věku a proporcí. Jeho současná přítelkyně Pavlína Hodková je o více než 40 let mladší a o hlavu větší než Saudek. Začátkem loňského roku mu porodila syna Matěje, již osmého Saudkova potomka. Tímto ploditel Saudek zřejmě nekončí. Pavlína má prý od Jana slíbenou i holčičku.

Foto: 

Jan Kaplický (71) a Eliška Kaplická, rozená Fuchsová (30)

Utajená svatba světově uznávaného architekta českého původu Jana Kaplického a filmové producentky a dokumentaristky Elišky Fuchsové proběhla na podzim 2007. Znají se od roku 2004, kdy Eliška natáčela o svém budoucím muži dokument. Jeden druhého si nadmíru váží. Eliška svému muži říká Johane, on pro ni navrhuje originální róby.

Foto: 

Jan Nedvěd (61) a Pavlína Jirásková (24)

Jejich vztahu mnozí nepřejí. Možná, že legendárnímu folkovému zpěvákovi Janu Nedvědovi dokonce ubral fanoušků. Zpěvákovi je však všechno jedno. Již několik let trvá jeho láska k mladičké Pavlíně Jiráskové. Ti dva, kdykoli se spolu někde objeví, svou zamilovanost kolem sebe jenom šíří.

Foto: 

Jiří Menzel (70) a Olga Menzelová, rozená Kelymanová (30)

Manželský pár, o kterém se v posledních dnech v Česku mluví snad nejvíce. Svatba zapřísáhlého mládence a producentky byla překvapením pro všechny. Dítě v plánu sice nebylo, ale manželé se netajili společně prožívaným štěstím. Nyní však přišel šok. Blesk Olgu Menzelovou načapal s milencem, režisérem Jaroslavem Brabcem. (O celé kauze můžete číst zde.)

Foto: 

Nevěra manželky oscarového režiséra rozpoutala diskuzi na téma, zda-li za vztahy zralých mužů a výrazně mladších žen není pouze touha po zviditelnění a posléze parazitování na jeho úspěchu. To vše samozřejmě maskované láskyplnými 'cukrbliky'.