"Můj přítel je prsař, prostě horňák a o mém pozadí říká, že je bláto," prozradila v internetovém pořadu Bacha! Erbová. Když Tomáš svou kočičku poplácá po zadku a nezdá se mu dost pevný, tak s ledovým klidem prohlásí: "Mámo, máš tam bláto, jdi cvičit!" Tomu se říká upřímnost nade vše.

Není to tak dlouho, co Řepka v jednom pořadu na TV Prima řekl, že první, co ho na Vlaďce zaujalo, bylo její poprsí. Není divu, když má velikost číslo 5 a váží sotva 50 kilogramů.

Doufejme, že to nebude dlouho trvat a kráska se rozpovídá o tom, co jí na Tomášovi zaujalo a co si myslí o jeho částech těla. Zda to bylo jeho četné tetování, nadupané konto nebo ho předcházela pověst postelového borce, zatím neprozradila.

V nejhorším případě se modelka může obrátit na kliniku estetické a plastické chirurgie, kde jí vymodelují zadeček dle jejích představ. Ve Spojených státech a Latinské Americe je to celkem vyhledávaná operace. Nazývá se augmentace pozadí neboli zvětšení (vymodelování) pozadí. Zákrok se provádí pod celkovou anestezií, silikonové implantáty se vkládají do svalu nebo pod sval a v některých případech lze použít vlastní tuk.

Fotogalerie
12 fotografií