V posledních třech letech se na Šťastného valila jedna pohroma za druhou. Napřed mu utekla manželka Eleonora (51) s ředitelem Národního divadla v Brně Danielem Dvořákem. Pak se syn Jan (22) nečekaně oženil a nepozval na obřad ani jednoho z rodičů. A třetí ranou bylo, že na jeho novopečenou snachu vyplavala pestrá minulost.

Chce nový život

Míša Šťastná, matka jeho budoucích vnoučat, se donedávna živila jako pornohvězda! Podle kolegů z pražského Divadla na Vinohradech se Honza se všemi problémy okolo rodiny vyrovnával velice těžko. „Honza bere věci vážně, na herce je neuvěřitelně spořádaný, prostě slušňák,“ prozradila na kolegu jedna z hereček.

Nyní se Šťastný rozhodl, že přestane truchlit a přemílat, co kde udělal špatně. Chce začít s o dvacet let mladší herečkou Barborou nový život. A k tomu patří i společný potomek. „Chceme s Barčou dítě,“ řekl otevřeně herec. I když už je dědečkem od nevlastního syna, touží být ještě otcem. „Nebo si snad myslíte, že jsem na to už dědek?“ zeptal se napůl výhrůžně Šťastný.

Fotogalerie
3 fotografie