Šok, že to je herec Pavel Trávníček (60), byl o to větší, že s ním Pavel vyrůstal ve společné domácnosti a říkal mu strejdo! Teprve mnohem později mu jeho matka řekla pravdu.

„Jezdil jsem kolem jeho domu na kole a pak mu napsal dopis: Ahoj Pavle, jsem tvůj syn Pavel,“ přiznal Blesku Trávníčkův utajovaný syn.

Mnohem horší než to, že prožil dětství bez biologického otce, byl pro Pavla Dytrta fakt, že s otcem už odmalička vyrůstal. Jen o tom nevěděl. „Říkal jsem mu strejda, to je tak jediné, co si vybavuju,“ zavzpomínal Dytrt, který se ve čtyřech letech proslavil jako zrzavý klučina ve spotech na kečupy.

„Možná že se k herectví vrátím, uvažuji, že bych šel na konzervatoř,“ řekl Dytrt, který se vyučil truhlářem a teď si dodělává nástavbu. Trávníček tak může být na svého syna hrdý, i přesto, že se k němu nechtěl znát.

Fotogalerie
3 fotografie

„Naposledy jsem předtím viděl Pavla v jeho čtyřech letech. Měl jsem s jeho matkou komplikace. Ženy často trestají otce tím, že se rozhodnou neukázat jim dítě. Dělala, co mohla, abychom se nevídali,“ snažil se vysvětlovat Trávníček, čímž po několika letech hnul žlučí své bývalé partnerce Heleně Dytrtové (48).

„On už má ve všem zmatek, plete si svoje dva syny. Já jsem mu nikdy nezakazovala vídat se se synem. Tohle mu dělala jeho exmanželka Eva a dodnes to trvá,“ řekla Blesku Dytrtová. Ona sama prý má dnes s Trávníčkem korektní vztahy. „Konečně teď po sto letech spolu vycházíme normálně,“ dodala s tím, že svůj podíl na tom má i jejich společný syn. „S tátou vycházíme skvěle, jsme spolu v kontaktu a často si voláme,“ uzavřel Pavel Dytrt.