Každá sranda ale něco stojí a i taková večeře s princem přijde na pořádný balík. Ta s Pavlem Trávníčkem vás vyjde na pohádkových 47 500 korun, ta s Janem Čenským je o deset tisíc levnější. Holt Tři oříšky pro Popelku jsou televizní klasika, tak si za Trávníčka musíte připlatit! Agentura, která celou akci vymyslela, si mne ruce a spokojení jsou i umělci. Jsou to totiž právě oni, kdo si určuje cenu za večeři.

„Cena je taková, o jakou si hvězdy řeknou,“ řekl Blesku Zbyněk Dokulil z agentury, která večeře s celebritami zajišťuje. A co na to jeden z nejslavnějších českých princů Pavel Trávníček? „Bývají to příjemná setkání s milými lidmi,“ řekl Blesku princ z Popelky.

Večeře s princem nebo modelkou z Playboye není problém

Postačí vám k tomu necelých 50 000 na kontě a jeden telefonát. Pražská agentura na zážitky totiž na internetu nabízí setkání s českými celebritami. Na seznamu jich má zatím šest: Pavla Trávníčka (60), Kateřinu Kornovou (43), Jana Čenského (49), Sabinu Laurinovou (38), Petra Martináka (35) nebo vycházející hvězdičku Jana Bendiga (16).

Pavel Trávníček si takový výdělek jen pochvaluje: „Většinou jsou to celé rodiny – úplně normální a příjemní lidé,“ řekl Blesku populární Třetí princ. Rodiče Jana Bendiga zas o kšeftu svého syna nemají ani ponětí: „Na žádné večeři Honza rozhodně nebyl. To bych věděl, protože bych mu to rozmluvil. Já bych si to ani nepřál,“ řekl Blesku otec Jana Bendiga.

Fotogalerie
1 fotografie

Bendig rodičům kšefty tají

Zřejmě se mu syn nepochlubil, že už se na večeři s ním dvakrát jeho fanynky složily. „Devadesát procent z částky jde celebritám, 5 – 8 % agentuře a zbytek je útrata za večeři,“ přiznal Blesku majitel agentury na zážitky Zbyněk Dokulil. A podle čeho se cena odvíjí? „Cena je taková o jakou si celebrity řeknou,“ vysvětluje dál a obhajuje celebrity tím, že se prý nadřou ještě víc, než kdyby odmoderovaly celý pořad.

Podle manažerky prodeje agentury „jde spíše o pravověrné fanynky“ a dodává, že největší zájem je právě o pohádkového Pavla Trávníčka nebo Jana Čenského. Agentura na webu večeři s Čenským nabízí jako „setkání s neskutečně milým princem, který jistě prozradí i něco ze zákulisí Miss ČR“.

Menu, luxusní víno a skoro 4 hodiny povídání za 37,5 tisíce si na serveru může koupit každý, ale kvůli vysoké ceně jde většinou o celé rodiny, které se na dárek třeba pro maminku poskládají. Podle informací Dokulila se na večeři nechá pozvat i řada dalších celebrit, které si ale nepřejí být veřejně nabízeny. „Dalším celebritám vadí, že se takhle veřejně zaprodají,“ říká Dokulil.