Kromě oslavence Pavla Trávníčka se jevišti divadla 15. listopadu objeví Kateřina Kornová, Uršula Kluková nebo Monika Fialková. Ta je partnerkou bývalého pohádkového prince nejen ve hře, ale i v životě. „Poznali jsme se, když jí bylo sedmnáct, na natáčení pořadu DoReMi, kde soutěžila. Ale nesbalil jsem já ji, ale ona mě,“ směje se Trávníček.

A jeho pětadvacetiletá přítelkyně přikyvuje. Třikrát rozvedený herec vylučuje, že by se chtěl ještě někdy oženit. Zato dalšímu dítěti se nebrání. „Mám dva syny, ale ještě žádnou holčičku, což mě docela mrzí,“ svěřil.

Fotogalerie
1 fotografie

O tom, kdo pak bude řešit administrativu kolem divadla, kterou má jeho partnerka na starosti, ještě nezačal přemýšlet. Pro Pavla Trávníčka je divadelní herectví velkým uspokojením. „To, že nehraju v seriálech nebo filmech, mě nijak netrápí,“ řekl Blesku oslavenec, který je spokojen v roli principála vlastního zájezdového spolku.

Kvůli pohodlí svého ansámblu dokonce ke svému vozovému parku, který čítá rollsroyce, džíp nebo kabriolet, pořídil ještě minivan. „Minivanem jezdíme na zájezdy po celé republice,“ upřesnil Trávníček, který dlouho vybíral, jakým divadelním představením by svoje narozeniny oslavil. Nakonec vyhrála původní česká komedie Sborovna.