"Strašně rychle mi rostou vlasy, někdy mám pocit, že ke své kadeřnici Petře Měchurové chodím častěji než na nákup," říká zpěvačka, která má na hlavě třícentimetrový hustý porost připomínající mech.

"Je to sice pohodlné a hodně lidem v mém okolí se to líbí, ale jak jsem celý život byla zvyklá na polodlouhé rovné vlasy, tak nevím, zda tohle je konečná stanice," míní Anna K., která nechyběla na reopen party v salonu své dvorní kadeřnice.

Anna K. tvrdí, že tak husté a vlnité vlasy nikdy neměla
Autor: David Tesař

"Anna K. je mou zákaznicí už hodně let. Nejrazantnější změnou u ní bylo když přecházela na mikádo s ofinou a určitě její poslední krátký sestřih, který jí neuvěřitelně sluší," tvrdí Petra Měchurová, jež se stará o hlavy manželů Ivany a Karla Gottových. I ti dorazili na Petry večírek, ale dlouho se nezdrželi. "Před sedmi lety jsem v salonu Ivanku vyzvedával a Petra mi nabídla, jestli nechci, aby ze mě udělala chlapa," tvrdil několikanásobný Slavík.

Anna K. s Ivanou a Karlem Gottovými v salonu Petry Měchurové
Autor: David Tesař

Večerem provázela Lejla Abbasová, která si nechala o několik odstínů zesvětlit hřívu. "Mám ráda změny a na hlavě jsem už měla leccos. Momentálně mám vlasy uměle  prodloužené a zesvětlené. Rozhodně nemám v plánu stát se blondýnou, jen mě už nebavila černá barva," říká exotická moderátorka.

Fotogalerie
6 fotografií