S Tomášem Vernerem chodila zpěvačka před dvěma roky. Nakonec se rozešli kvůli pracovnímu vytížení. "Vztah je pro mě vždycky věc jen těch dvou, kterých se týká. S Tomášem jsme si skvěle rozuměli a je to jeden z nejinspirativnějších a nejvtipnějších lidí, co znám," řekla tehdy k rozchodu Lucie.

Bude jí tak vyhovovat vztah na dálku s hokejistou Plekancem? Ten nyní hraje za Montreal v Kanadě a nevypadá to, že by se jen tak vrátil zpět do Čech. Netradiční pár hrdliček spolu cvrliká už od léta letošního roku. Zatím jim prý vztah na dálku vyhovuje, alespoň to nám potvrdil sám hokejista, který jako první promluvil i o jejich vztahu.

„Není co tajit, chodíme spolu," prozradil Blesku Tomáš Plekanec a dodal, že vztah na dálku jim zatím klape. „Bereme to tak, jak to je. Lucká má svou práci, já taky, ale dá se to zvládat.“

Fotogalerie
9 fotografií

Tomáš se dal s Luckou dohromady poté, co se rozešel se svou dlouholetou přítelkyní Janou. Jak se seznámili s Vondráčkovou, která předtím kromě Vernera chodila třeba s Richardem Krajčem nebo Michalem Dlouhým, ale prozradit nechtěl. O podrobnostech seznámení jsme se bohužel nedozvěděli ani od Lucie Vondráčkové. Ta měla celý den vypnutý telefon a na SMS zprávy nereagovala.

Plekanec se však stačil ještě pochlubit, že se Lucka na něho zaletěla několikrát podívat do Montrealu a viděla Tomáše přímo v akci. „Jak se jí to líbilo? To se musíte zeptat jí," usmál se útočník, jenž svou lásku ubytoval v novém luxusním baráčku, který si pořídil v létě.

Jakto, že se nový páreček ještě nepodařilo nachytat společně? Vysvětlení je jednoduché. Tomáš hraje v zámoří a Lucka momentálně vystupuje v muzikálu Ať žije rokenrol! v divadle Broadway, fotografové tak zatím neměli příležitost je společně blýsknout.