Kateřina údajně začala účast podmiňovat tím, že bude večer moderovat s herečkou Uršulou Klukovou. Ta se však dramaturgii do koncepce galavečera nehodila a režisér odmítl její nároky akceptovat. "Uršula Kluková má způsob humoru, který je určitě fajn v divadle, ale nehodí se pro uvádění večera, jako je soutěž mužské krásy," řekl serveru novinky.cz pořadatel soutěže David Novotný.

Omluva přišla esemeskou

Kateřina Kornová se pořadatelům omluvila pouze v esemesce. Účast v porotě zrušila i Kluková. Odůvodnilo to tím, že se nehodí, aby hodnotila mužská těla a to i přes to, že ve stejné porotě seděla už několik ročníků za sebou. Novotný se domnívá, že se cítila dotčená.

Fotogalerie
4 fotografie

Moderovat bude Aichmajerová

Pořadatelé oslovili na poslední chvíli Evu Aichmajerovou. Ta pýchou zjevně netrpí a na účast kývla i přes to, že v původním obsazení nefigurovala. "Když jsem se dozvěděla, s kým budu akci moderovat, začala jsem se dívat po lodičkách s šestnácticentimetrovými podpatky, abych byla Bořkovi alespoň po ramena," prozradila Aichmajerová serveru novinky.cz.

Na finálový večer se přijde podívat i vítěz posledního ročníku Martin Zach, který se po finálovém večeru zranil při skocích na lyžích do vody a ochrnul. Od té doby se zraněním bojuje.