Vypadalo to na idylický večer. Juraj Ďurdiak společně s kolegyní a manželkou Radka Brzobohatého, představitele pohádkového Mrakomora, Hanou Gregorovou (57) se vracel z pracovního setkání, kde domlouvali spolupráci na novém seriálu. Když odcházeli z bratislavského hotelu, kde se schůzka odehrála, přimotal se k nim opilý muž. „Ani nevím jak, skočil nám do cesty podnapilý muž a začal paní Gregorové vyznávat lásku,“ líčí začátek konfliktu Ďurdiak.

Podroušený muž byl tak neodbytný a tak úlisný, že statečný princ Velen musel zakročit. „Ten muž, když to zjemním, příliš naléhal,“ popisuje Ďurdiak, který byl poté, co se opilce snažil umírnit slovně, napaden. „Na mou žádost, aby toho nechal, do mě strčil. Já jsem bohužel spadl tak nešťastně, že jsem si o zábradlí rozsekl nos,“ objasnil příčinu svého zranění slovenský herec.

Tato nečekaná dohra nakonec zaskočila i samotného útočníka, který se Ďurdiakovi začal omlouvat. „Džentlmensky jsme se dohodli, že se i přes to velké množství krve vlastně nic nestalo,“ řekl slovenskému deníku Nový Čas herec, který do incidentu nechtěl ani nakonec tahat policii.

Gregorová, kvůli které incident vznikl, byla z celé potyčky velice rozrušená a vůbec se k tomu nechtěla vyjadřovat. Nejhůře však dopadl statečný princ, který to, že bránil čest své kolegyně, odnesl přeraženým nosem. Jeho obličej teď hraje všemi barvami. Proto všechny své včerejší povinnosti zrušil, aby se mohl v klidu dát dohromady. Přes kolegy vzkázal, že do nedělní premiéry divadelní komedie Opačné pohlaví se pokusí dát dohromady a přijít.

Fotogalerie
5 fotografií