Svědectví Hany Gregorové je o to šokující, že muže, který jí nevybíravým způsobem na ulici v centru Bratislavy vyznával náklonnost, zná. Dokonce se jedná o osobu známou mediálně! „Nebyl to úplně neznámý muž, ale není to nikdo mně blízký. Můžu ale říci, že je to člověk mediálně známý. Ale kdo to byl, to vám určitě nepovím,“ řekla deníku Nový Čas Hana Gregorová.

„Nejsem člověk, který se lekne, ale bylo to nepříjemné,“ promluvila o incidentu Gregorová. Vše se odehrálo v úterý večer, když se Gregorová s Ďurdiakem vraceli z pracovního setkání. Na ulici se k nim přimotal podnapilý muž a byl ke Gregorové dotěrný. „Nebylo možné se toho mladíka nijak zbavit. To, co mi říkal, bylo na hranici taktu i etiky,“ líčí herečka.

Ďurdiak nespadl, ale dal opilci pěstí a dostal ránu


„Když si ani po chvíli nedal říct, a to jsem ho slušně prosila, tak Ďurkovi (Ďurdiakovi – pozn. red.) povolily nervy a jednu mu natáhnul. A ten muž mu to vrátil,“ uvedla situaci na pravou míru herečka, která byla v tom momentě skutečně ráda, že má vedle sebe chlapa.

Její výpověď ovšem vyvrací předcházející slova samotného ochránce Juraje Ďurdiaka. Ten totiž ve středu tvrdil, že když opilce žádal, aby s oplzlostmi přestal, ten do něj strčil.  "Strčil do mě a já jsem tak nešťastně spadl na zábradlí, že jsem si trochu rozsekal nos," tvrdil Novému Času ve středu Ďurdiak.

„Ďurko je můj dlouholetý kamarád. Známe se už od 80. let a máme k sobě strašně blízko. I když na to nevypadá, vždycky se mě zastane. Je to džentlmen. Dneska se už málokdo za vás takto postaví. A právě od Ďurka by to možná nikdo nečekal,“ řekla Novému Času herečka Gregorová.

Fotogalerie
1 fotografie