Leoš Mareš spolu s Adelou Banášovou moderovali první ročník soutěže Česko Slovenská SuperStar. A většina komentátorů se shodla na tom, že Banášová svým moderátorským výkonem Leoše Mareše výrazně zastínila.

Fotogalerie
6 fotografií

Manželka moderátora, kterou Leoš na začátku letošního roku opustil, ale Banášové vyčítá nekolegiální jednání vůči Marešovi. „Adela byla jako moderátorka bezvadná, to jistě. Ale myslím si, že někdy jí Leoš vyloženě nahrával a ona na to vůbec nereagovala. Z toho pak vzniknul pocit, že ho Adela až válcuje,“ pustila se Marešová do Banášové v rozhovoru pro časopis Glanc. Výrokům Marešové se trochu diví mediální expert Marek Ditrich. "Adéla byla nezpochybnitelně lepší. Tyhle argumenty paní Marešové mi přijdou jen jako snaha za každou cenu nějak omluvit moderátorkou prohru Leoše Mareše. Je to od ní hezké, ale poněkud naivní," tvrdí Ditrich.

Když moderování, tak každý sólo

Monika pak nepřímo naznačila, že po zkušenosti ze SuperStar už budou příště chtít Banášová i Mareš moderovat samostatně. „Pro oba to jistě byla velká zkušenost. Ale ukázalo se, že oba jsou sóloví moderátoři,“ řekla manželka nejlépe placeného tuzemského spíkra.

Ostatně podobný názor na to zřejmě mají i mateřské televizní stanice obou hvězdných konferenciérů – Nova a Markíza. Když totiž uvažovali o společném projektu Got Talent, tak se počítalo s tím, že by celou soutěž už moderoval pouze jediný člověk – a to Adela Banášová.

Jenže podle posledních zpráv se Got Talent na těchto stanicích vysílat nebude, takže uvidíme, čeho se diváci i moderátoři od televizí dočkají.