Blonďák s ostře řezaným profilem, frajer Radoslav Kováč (29), žije s modelkou Klárou Medkovou (25) poměrně dlouhou dobu. Přezdívá se jim čeští Beckhamovi a ona si s ním vyzkoušela život v Praze, Moskvě i Londýně. A na jaře Kováčovi porodila syna Radka, jemuž jsou nyní čtyři měsíce. Všechno se tedy zdá zalito sluncem, leč světa modelingu a fotbalu znalé drbny, tvrdí něco jiného.

Golf ve Varech
Autor: Foto pro Blesk - Jan Šimral a CHASE PULLMAN

Ve Varech vypadali jako spokojený pár!

Radoslav Kováč má v zákulisí pověst ostrého hocha, který si je vědom, jak velké prachy vydělává a podle toho mistruje. A prý se to týká i jeho chování k přítelkyni Medkové. „Ona žije ve zlaté kleci a je z něj šílená. Zachází s ní hrozně, z toho, co vydělává, jí na domácnost dává pakatel,“ tvrdí některé informované drbny. A jiní, (též dobře informovaní) dodávají: „Desítky tisíc, které někdy vyšplhají na sto tisíc, nejsou málo, nebo jo?“

Desítky tisíc měsíčně rozhodně málo nejsou, ale otázkou je, jakou daň musí Klára za tento high society standard zaplatit. Kováč se s ní údajně nemaže. Fotbal a slečnami mnohdy kořeněné kalby s kamarády, jsou mu přednější. „Těsně před porodem vzal Radek Kláru na večeři. Už bylo pozdě, zase se to rozjíždělo a jí bylo blbě. Prosila ho, ať už jdou. A Radek jí řek, ať si zavolá taxi a jede. On prý zůstane. I když na ní mohly jít porodní bolesti,“ tvrdí jeden z účastníků večera.

K obrazu Kováče nepřispívá ani opilecká aféra s lehkými slečnami po nominační prohře se Slovenskem, za níž byl v dubnu spolu s jinými fotbalisty z národní reprezentace vyloučen. Co na tom, že mu Medková měsíc předtím dala syna. Byla přecitlivělá a osamělá šestinedělka?

„Stojí to Kláře za to,“ ptali se lidi v jejím okruhu. Odpověď zní, že asi ano. Proč by si zase pomalu balila kufry a následovala otce svého syna do zahraničí. Nejspíš to bude místo Moskvy Londýn. Veřejně se totiž mluví o tom, že se Kováče hostování v anglickém West Ham United změní na trvalý přestup s hodnotou sto dvacet miliónů korun.

Divíte se, že Klára na golfu s Radkem radostně pózovala, jakoby se před dvěma a půl měsíci nic nestalo? Ale také - abych byla spravedlivá – platí, že ten, kdo miluje, odpouští. Protože je to méně bolestivější, než odejít.