"Naposledy jsem předváděla, když jsem čekala Radka, a tomu už jsou tři. Pak hned přišel Davídek, takže šel modeling stranou. Jsem ráda, že jsem se tady dnes potkala s holkami, se kterými jsem toho tolik našlapala po mole a hlavně i propařila," řekla Blesk.cz bývalá misska, která byla jednou z hvězd módní italské značky, která je na trhu už třicet let.

Klára, která se loni v srpnu provdala za fotbalistu Radka Kováče, který momentálně působí ve švýcarské Basileji, žije sama se syny v Praze. "Žijeme teď odděleně, protože Radeček v Praze chodí do školky, máme tu známé a kdykoliv mohu jet za mamkou do Vyškova nebo ona sem. Radek sice žije v Basileji, ale jak může, tak za námi přijede. Už brzy bude mít měsíc volno, tak i s nejstarším synem vyrazíme na dovolenou. Mladší zůstane u babičky," prozrazuje půvabná brunetka.

I když to Kláře na mole chodilo jako zastara, o návratu do modelingu neuvažuje. "Už na to nemám čas a ani chuť. Možná někdy v budoucnu udělám výjimku, ale rozhodně nemám v plánu živit se jako modelka. Být matkou a manželkou mě plně uspokojuje," usmívá se manželka fotbalisty.

Fotogalerie
6 fotografií