Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Zvíře Kováč: Chtěl orální sex ...

Autor: pet - 
3. dubna 2009
16:00

Močení na hřišti, na ulici nebo na barové zahrádce. Zvrhlé sexuální chování a obtěžování mladých dívek. Tak to je bilance dalšího výtečníka českých fotbalových ztroskotanců, Radka Kováče (29).

Svoji oblíbenou úchylku si záložník londýnského West Hamu asi nemůže odpustit. I po čtvrtečním zápase se jal vykonat malou potřebu přímo před restaurací U Ševce Matouše.

A nebylo to poprvé - stejně se ukázal, když před pár týdny zapíjel v centru Prahy narození syna Radka. Pustil to i na fotbalový trávník. Před pěti lety, tehdy ještě kopal za pražskou Spartu a byl s týmem na Kypru na soustředění. Před tréninkem si potřeboval odlehčit, ale na záchod se mu rozhodně nechtělo. ...

Zvrhlík Kováč: Chtěl orální sex po tiskové mluvčí Davida Ratha

Kováč své zvrhlé sexuální chování předvedl před rokem, když učinil nechutný návrh tehdejší redaktorce deníku Aha! Berill Maschekové, dnešní tiskové mluvčí hejtmana Davida Ratha (ČSSD).

Novinářka potkala Kováče v pražském baru u Koziček na bujaré pitce s Feninem a Barošem. Kolem nich se motalo asi šest blondýn, podle nich prostitutky.

"Potkal mě u baru a hned se mě zeptal jestli nepůjdeme ke mně domů, chtěl po mně orální sex. Doslova řekl: Půjdem a vykouříš mi ho?", napsala tehdy reportérka. Když ho pak důrazně odmítla, vrátil se zase ke svým "blondýnám.

A co na jeho chování říká přítelkyně, modelka Klára Medková? "Nevěřím to mu," reagovala včera. Ostatně Kováč vždy všechno zapře, lhát umí stejně dobře jako pařit s holkama po nocích. Horší je to už s fotbalem.

Fotbaloví břídilové: Už zase děvky, chlast a močení na veřejnosti... Čtěte zde!


Scénář divoké noci: Fotbaloví zkroskotanci jeli s děvkama na hotel


Co si povídali čeští fotbalisté s prostitutkami? Podívejte se...


Trenér stojí před vážným obviněním: VLASTIZ-RADA!

 

 

 

krab ( 3. dubna 2009 22:41 )

Rathovi dělá tiskovou mluvčí bývalá reportérka AHA? Tak to je paráda a setkala se s Kováčem U Koziček??? Ten článek nemá chybu, až na ty pravopisný...

lucrecia ( 3. dubna 2009 22:07 )

A neni nahodou Beril Maschkeova take blondyna? Jestize jsou vsechny blondyny, ve spolecnosti nasich fotbalistu,povazovany za prostitutky,ani bych se nedivila,ze byla o tuto sexualni sluzbu pani mluvci pozadana.No a co by na tom bylo divneho.

lo2f ( 3. dubna 2009 21:48 )

ale ona byla zvyklá na Ratha a vzala to doslova ...

evolucius ( 3. dubna 2009 21:20 )

...tak měl poprosit Čecha,ten si mohl ty dva balóny od slováčků strčit pod triko, a s tou helmou...no,super...l0l

sokiii ( 3. dubna 2009 16:17 )

chtěl bych vidět toho kretena co psal ten članek...magor..zavist?..ty umíš asi taky dobře lhat..a fotbalista je to mnohem lepší než ty redaktor..

Zobrazit celou diskusi