Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento muž stojí před vážným obviněním: VLASTIZRADA!

rada
rada  (Autor: Blesk.cz)
Autor: pet - 
2. dubna 2009
21:00

Zradil fotbalový národ! Jeden známý fotbalový trenér (50) se jistého dne dopustil několika závažných zločinů. Vlastizrady, zločinného spolčení, kuplířství, ohrožování mravní výchovy mládeže, obecného ohrožení a napomáhání cizí zemi.

Jméno nemůžeme zveřejnit kvůli "paskvilnímu" zákonu, abychom tím neodhalili totožnost obětí.

Trenér včera v Praze se svými kumpány a podřízenými (Baroš, Fenin, Plašil a spol.) připravili svou dlouhodobě plánovanou hanebnou činností (kterou tajnou kódovou řečí označují termínem fotbal) 10 milionů poškozených o jednu z nejcennějších hodnot – a to fotbalovou hrdost!

Nebezpečnost trestného činu pro společnost navíc výrazným způsobem zvyšuje fakt, že několik spolupachatelů místo toho, aby nad svým hanebným skutkem projevilo upřímnou a účinnou lítost, se odebralo do prostředí, kde bují společensky závadné jevy jako alkoholismus, prostituce a hazard.

Navíc se těchto zlořádů sami aktivně účastnili, čímž napomáhali k jejich dalšímu rozrůstání.

Za to národ hlavního viníka – jistého trenéra odsuzuje k doživotnímu angažmá v klubu F.C. Višňová, Muži B. na pozici klubové zahradníka.

fotbal fotbal | Martin Mithofer, Ladislav Křivan

Dále se odsuzují

Fenin: Za bezcílný a mátožný pohyb na hřišti, tah na branku prokázal až dvě hodiny po půlnoci.

Plašil: Za zoufalou a zmatečnou činnost, kterou troufale označoval za hru levého reprezentačního záložníka.

Baroš: Za jednu jedinou falešnou střelu na bránu. Za podporu a organizaci mravního úpadku nároďaku.

Ujfaluši: Za zesměšnění funkce kapitána, které se dopustil nejen na hřišti ale i později večer hned v několika restauračních zařízeních.

TV Nova: Za hysterického slovenského sportovního moderátora, který chtěl po českých televizních fanoušcích, aby s ním slavili velké vítězství slovenského týmu.

Proti tomuto rozsudku je jediné možné odvolání: OKAMŽITÉ ODVOLÁNÍ!

lucrecia ( 2. dubna 2009 22:51 )

Nas narodak hraje posledni dobou otresne,chtelo by to nove talenty,proste omladit.Neda se porad spolehat na Barose,Rosickeho, Ujfalusiho a Cecha za zadny zazrak, take nepovazuji. Zatim se nam nejvice darilo, pod vedenim pana trenera Brücknera.A jinak, o rozhodcim Collinovi je znamo,ze ma odjakziva Cesky narodak v lasce,neni to poprve, co nas takhle zariznul.

quasimodo ( 2. dubna 2009 22:43 )

To co nase primadony vymysleli na hristi, vymysli pulka divaku u piva v hospode. Uz by konecne mohlo napadnout dat do narodaku mlady a ambiciozni hrace. Tihle hraji za narodak jen z povinosti. Velebnosti, chce se mi blejt.

quasimodo ( 2. dubna 2009 22:42 )

spravne ,neurazejme slovewnskeho komentatora. Povesme za pytlik toho vola co to vymyslel. Priste budou zapas naseho narodaku komentovat polak s madarem.

janco1 ( 2. dubna 2009 22:26 )

Osobne by som neurážal komentátorov pre ich národnosť, ale na blbý príspevok je asi ťažko reagovať, ale dobre... nakoľko "švédsky pepík " teraz ozaj nemohol chváliť nároďák, tak museli pepíci počúvať aj čobola.

praseblesk ( 2. dubna 2009 22:13 )

To byl teda hnus ten nápad s tím čobolským komentátorem-to už bych radši přežil dementní komentátory jako byli Titlbach s Pólíčkem,to byla taky ukázková srágora,ale aspoň to byli češi....FUJ NOVA!!!!

Zobrazit celou diskusi