Oba svedl premiérově před kameru film Filipa Renče Zrozen bez porodu, který se podle scénáře publicisty Josefa Klímy natáčí v Brně.

Fotogalerie
5 fotografií

"Musím se držet poblíž pana Kukury, aby na mě přecházelo to jeho úžasné charisma," svěřila se Blesku obdivem ke slovenskému herci herečka Simona Stašová.

A hned dodala: "Je to fakt vůbec poprvé, co jsme se sešli při práci a on je báječný. Dokonce bych si dokázala představit společnou práci na divadle. Snad k tomu jednou i dojde," vyznala se ze snu. A jak hned dodala, má v hlavě i konkrétní hru, ve které by se chtěla s Kukurou potkat. Její název však tajila: "To víte, dneska se krade všechno, i nápady," vysvětlila.

Ostatně o krádeži, podrazech a bezmoci vůči gaunerům je i film Zrozen bez porodu. Autor scénáře Josef Klíma v něm vychází ze současného mnohdy darebáckého prostředí, ve kterém se slušný člověk nedovolá pomoci. "Je to fakt síla a jsem ráda, že mě Filip Renč oslovil. Myslím, že se mají diváci na co těšit. Až do konce to bude napínavé," dodala Simona Stašová. Film se objeví na ČT v příštím roce.