"Není to z mé iniciativy," svěřila se tehdy a naznačila, že by v nejsledovanějším seriálu ráda zůstala. (Čtěte zde.)

A Nova teď bere Adélu zpět! Možná se jí Adély zželelo poté, co v Blesku vyšla informace, že ji manžel Ondřej Brousek (27) začal podvádět... (Článek o nevěře čtěte zde.)

Na Nově se tak začíná přepisovat scénář Ordinace a podle informací ze štábu Gondíkové téměř na tělo. Diváci si sice zamilovali Adélu coby vrchní sestru Jirkovou, teď se ale v oblíbeném seriálu objeví zcela jinak. "Její role bude patřit k největším," prozradil Blesku jeden z pracovníků štábu.

Fotogalerie
2 fotografie

Jeho slova potvrdila i mluvčí seriálu Ordinace Johana Indráková. "Adéla Gondíková jako vrchní sestra sice končí, ale v seriálu zůstává. Nyní se bude pohybovat pouze v Kamenici. Co bude dál, na to si musí diváci počkat," naznačila mluvčí.

"Její role bude teď odsunuta do pozadí, ale po novém roce se vrátí. A s plnou parádou," dodal člověk blízký scenáristům. V kuloárech seriálu se mluví o tom, že Nova se rozhodla vzít Gondíkovou zpět do seriálu kvůli jejím nedávným problémům s manželem Ondřejem Brouskem. Na veřejnost se totiž dostal jeho zálet s kolegyní z Divadla Na Fidlovačce Annou Remkovou...

A pokud by herečka ještě přišla o práci, z takového šoku by se vzpamatovávala asi hodně dlouho. "Něco jsem o Adélině návratu zaslechl, a pokud je to pravda, jsem strašně rád," řekl včera Blesku kolega Gondíkové z Ordinace Martin Trnavský. "Adéla je skutečně skvělá kolegyně, a pokud má smůlu na jedné frontě, tak doufám, že bude mít štěstí alespoň v práci," dodal představitel seriálového inženýra Hakena.