Rozhádaní zpěváci se potkali na křtu knihy Jiřího Krampola (80) Já a mých 222 dokonalých přátel. Slavík coby kmotr sestoupil z pódia, šel ke stolu, kde seděl Drobný a manželkou Danou (61), stiskl mu ruku a řekl: „Ahoj,Milane!“

Spolužáci z konzervatoře spolu byli na kordy tři roky. „Volal jsem Karlovi v době, kdy podstupoval chemoterapie. Byl jsem strašně rád, že se cítil lépe a jeho hlas zněl v telefonu vesele,“ vzpomínal Milan s tím, že to pro něj byl nejkrásnější dárek k narozeninám. Zmínil se o své radosti před novináři a vyšel úlevný článek, že Slavíkovi už se daří lépe.

Vzápětí mu prý ale volala rozezlená Gottova manželka Ivana (42). „Křičela na mě, jak si mohu dovolit informovat o Karlově zdravotním stavu a že mě maže z mobilu! Byl jsem jako opařený. Pak už jsem se Karlovi nedovolal. A nebyl jsem sám. Vypadalo to, že někdo jiný rozhoduje o tom, s kým bude Karel mluvit,“ říkal Drobný o ztrátě celoživotního kamaráda, s nímž sedával v lavici a který jemu pomohl kdysi do Semaforu a on se zase jeho zastával při aféře Anticharta. Nechápal, proč ho Gottova manželka dala na černou listinu... Gott sice jednou zavolal, ovšem stál zcela na straně své ženy. „Řekl mi, že chce mít doma klid, a doporučil mi, abych jeho ženě poslal blahopřání k narozeninám. Přemýšlel jsem o tom a nakonec to udělal,“ popisoval Drobný.

Ale to vše už je zřejmě minulost. Na křtu Krampolovy knihy si podali ruce a ta podaná ruka Drobného moc potěšila. „Lidé se mají dávat dohromady a ne rozcházet. Navíc, já Karlovi nic neudělal a nikdy jsem ho nepřestal mít rád,“ říká potěšeně Drobný.

Video: Milan Drobný: Na narozeniny se netěším! Nechci hlídat roky!

Video
Video se připravuje ...

Milan Drobný: Na narozeniny se netěším! Nechci hlídat roky! Hana Hoschlová, Jan Jedlička

Fotogalerie
16 fotografií