Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

10 let od svatby Gotta s Ivanou: Co se u nich změnilo a co provalilo?

/
  • U sňatku rodičů byla jejich tehdy dvouletá dcera Charlottka.
    7. ledna 2018 ● 06:49

    Cínovou svatbu neboli desáté výročí od sňatku dnes slaví Karel Gott (78) s manželkou Ivanou Gottovu (41). Ze všech zpěvákových partnerek je Ivana jediná, které se povedlo dostat mistra k oltáři. Brali se v naprostém utajení v Las Vegas. Co se u nich za ty roky, co si řekli ano, změnilo?

     

  • 1.

    Narození druhé dcery

    V momentě, kdy Ivana Macháčková řekla Karlu Gottovi ano u oltáře a přijala jeho příjmení, manželé už spolu měli dvacetiměsíční dceru Charlotte Ellu. Nevěsta po obřadu přiznala, že je těhotná a půl roku poté se manželům narodila dcerka Nelly Sofie.

    Karel Gott s dcerami
    Autor: Ladislav Křivan

  • 2.

    Fenka Stella

    Dva roky po svatbě manželé Gottovi přivítali do rodiny nového člena. Svým dcerkám pořídili fenku zlatého retrívra Stellu.

    Ivana Gottová s dcerami
    Autor: Lenka Hatašová pro Victoria Magic, Jan Tůma, Profimedia.cz, archiv Blesku

  • 3.

    Dcery ve škole za čtvrt milionu

    V září 2012 a později v roce 2014 Gottovi odvedli své dcery poprvé do školy. Ne ovšem do ledajaké. Obě prvňačky nastoupily na jednu z nejprestižnějších základních škol PORG, vedenou Václavem Klausem mladším. Školné na této škole se platí 124 500 korun ročně.

    3510704:full:true:true

  • 4.

    Zdravotní komplikace Gotta

    V létě 2015 začal mít Karel Gott problémy se srdcem, kvůli kterým musel na ambulantní vyšetření. Diagnóza z IKEMu zněla srdeční arytmie. Tu si Gott uhnal svým pracovním vytížením.

    Karel Gott
    Autor: Pavel Machan
     

  • 5.

    Gottová sekla s prací

    Jakmile Gotta začalo zlobit zdraví, jeho manželka ze dne na den sekla s veškerou prací, kterou měla. Na vlastní žádost odešla z VIP zpráv, které moderovala pět let, a odešla také z muzikálu Přízrak Londýna. Za to jí tehdy hrozila pokuta až 400 tisíc za každé neodehrané představení.  

     

    2010: Takové byly moderátorské začátky Gottové.
    Autor: Foto: FTV Prima

  • 6.

    Gott vyměnil tým

    Po 24leté spolupráci Karel Gott náhle vyměnil manažerku Jaroslavu Herzerů a do funkce povolal svou manželku Ivanu. Zároveň se Gott rozloučil po dlouhých třiceti letech se svým tajemníkem Janem Adamem. Karel s Ivanou pak sestavili nový zpěvákův tým. Zpěvák vyměnil i řidiče a kadeřnici. Ivana přijala také Gottovu novou mluvčí Anetu Stolzovou.

     3047581:full:true:true

  • 7.

    Gottův boj s rakovinou

    V listopadu 2015 lékaři zlatému slavíkovi diagnostikovali rakovinu mízních uzlin. Začal velmi rychlý a drsný boj o život. Podstoupil šest cyklů chemoterapie, po které agresivní nádor ustoupil. V době jeho pobytu v nemocnici se u něj střídala manželka Ivana a dcera Dominika. Nikdo jiný za zpěvákem nemohl.

     

    Karel Gott
    Autor: M. Pátek, P. Machan, D. Kundrát, M. Hykl

  • 8.

    Návrat dcery Dominiky

    Než Karel Gott onemocněl, po dlouhých 13 letech se do Česka vrátila jeho nejstarší dcera Dominika. Slavík jí začátky v rodné zemi velmi usnadnil, platil jí byt, sehnal jí práci, půjčil auto. Není ale tajemstvím, že s tátovou manželkou si Dominika nerozuměla a právě kvůli ní se později s otcem také velmi pohádala.

     

    Český slavík sice přepsal Bertramku na Ivanu, má ale ještě…utajený byt na Praze 6! Ten rok platil dceři a teď nastaly komplikace...
    Autor: R. Klejch, archiv Blesku

  • 9.

    Bertramka přepsaná na Ivanu

    Právě přepsání veškerého majetku na Ivanu Gottovou, včetně vily na Bertramce, kde mistr s rodinou žije, bylo důvodem sporu s jeho dcerou Dominikou. Ta Karlovi na nemocničním lůžku ostře vyčetla, jak se zachoval. On jí na oplátku vyčetl to, že se tajně vdala za svého několikaletého přítele Tima z Finska.

    Karel Gott s dcerou Dominikou a jejím manželem
    Autor: archiv D. Gottové

  • 10.

    Chalupa v Doubici

    Kromě Bertramky Ivanině rodině Gott věnoval také vysněnou chalupu v Doubici, kterou začal stavět koncem roku 2016. Nechal ji přepsat na svou tchyni. Ve chvíli, kdy byla roubenka dostavěna, se ale rozhodl ji prodat.

    Roubenka je pod střechou.
    Autor: David Malík

  • 11.

    Přestavba Bertramky

    V loňském roce se Karel Gott s manželkou Ivanou rozhodli pro rekonstrukci Bertramky. A to sice, že nechali zvednout střechu a vybudovat ještě jedno patro, kde jsou nyní nové pokojíčky pro jejich dcerky Charlottu a Nelly. V době rekonstrukce se rodina přestěhovala do luxusního bytu za 21 milionů korun. Cena přestavby se odhaduje na milion korun.

    Gottovi opravuje střechu vily firma specializující se na záchodky! Našla ji Ivana.
    Autor: Foto: D. Kundrát, M. Pátek

    Co prasklo?

  • 12.

    Milenka Alice

    Poslední kauza, ve které Karel Gott sehrál hlavní roli, se odehrála teprve nedávno a rozvířila vody jeho manželství. Po letech totiž na něj prasklo, že stále udržuje velmi důvěrný přátelský vztah se svou někdejší milenkou Alicí Kovácsovou. Ta se s mistrem intimně sblížila v jejích sedmnácti letech a jejich přátelství trvalo 34 let. Než do něj koncem loňského roku vstoupila Ivana Gottová a dala Karlovi ultimátum: buď Alice, nebo ona. Karel si pochopitelně vybral manželku a s blízkým přátelstvím byl konec.

     

    Karel a Alice se seznámili v roce 1983.
    Autor: J. Tůma, profi media.cz

  • 13.

    Bertramka zadarmo

    Po 42 letech také prasklo tajemství, že Karel Gott za svou milovanou Bertramku nezaplatil ani korunu. Gottovi rodiče ji vyměnili s někdejším funkcionářem KSČ Karlem Polákem za luxusní bungalov ve Strašnicích a rozdíl v cenách nemovitostí, tedy zhruba 230 tisíc Kčs v hotovosti a dalších 300 tisíc Kčs v následujících letech, Karlovi rodiče doplatili původnímu majiteli, tedy Polákovi. Zpěvák pak vilu zdědil po rodičích.

    Karel na archivním snímku z roku 1976. Je pořízený krátce poté, co si Bertramku koupil.
    Autor: Foto archiv Karla Gotta

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 15

sestra: Samolibej, jesitnej narcis, fanousky "miluje", protoze ho zivi a to dost dobre. Je to obycejnej business.

(08. 01. 2018 12:37)

xcarodejka: V této době jsou ženy stále více muži a opačně, a i ty hormnony v pitné voděš dílem přispěly, nejen mylně uchopená emancipace žen. Muži chodí na již i na operace s rostoucími prsy.Tato situace není dobrá pro nikoho,pro ženy, ani pro muže, ani pro děti. Ale je cesta zpět ??Lidi zpohodlněli a přehnané pohodlí vede k degeneraci, zřejmě proto je i tolik raku. Vše souvisí se vším.

(08. 01. 2018 12:23)

sestra: Kdo pise, ze jim to slusi, je slepej ;)

(08. 01. 2018 12:22)

sestra: "prvnich deset let " ...velmi optimisticke pro ivanku

(08. 01. 2018 12:19)

edazkoloreda:

(07. 01. 2018 19:01)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy