"Nestává se každý den, že byste fotili selfie pro Karla Gotta! Brzké uzdravení, Mistře," napsala si k fotografii plné lidí ve slavnostních róbách Zorka Hejdová, která společně s Romanem Pomajbem ze Slovenska Česko-Slovenský ples uváděla.

Pomajbo dokonce natočil video, kde celý sál skanduje: Karel! Karel! Všichni Mistrovi do nemocnice poslali pozitivní energii a sílu co nejdřív se uzdravit. Na tak prestižní akci totiž Gott opravdu chyběl.

Věřte, že jsem se snažil v uplynulých dnech dělat maximum pro to, abych mohl být dnes večer s vámi. Můj zdravotní stav mi to bohužel neumožnil. Přesto věřím, že příště se nám to povede a společně prožijeme neopakovatelný večer,“ poslal přes organizátory návštěvníkům plesu osobní zvukovou omluvu, kterou hosté plesu odměnili bouřlivým potleskem.

Fotogalerie: Slavnostní Česko-Slovenský ples: Přehlídka…
75 fotografií

VIDEO: Karel Gott promluvil z nemocnice! Lékaři brzy rozhodnou, co dál

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott promluvil z nemocnice! Lékaři brzy rozhodnou, co dál Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

I když je chřipka, kvůli které byl Gott před více než týdnem hospitalizován, prý zažehnána, lékaři nechtějí nic podcenit. Prý došlo i k podezření, že by mohl Mistr trpět zápalem plic. Směřují prý k tomu výsledky vyšetření, která zpěvák podstoupil. Uvidíme tedy, jak dlouho se ještě Karel v nemocnici zdrží.

Fotogalerie
71 fotografií