Děláme to všichni, nebudeme si lhát. Teď jsme ale od Microsoftu dostali řešení na náš problém. Vydal totiž ovladač, který by měl být vůči mastnotě odolný. Ve velmi populární střílečce PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) se snažíte přežít vůči ostatním hráčům, a pokud zůstanete poslední na živu, zobrazí se vám výherní hláška „Winner Winner chicken dinner“. Kuře (chicken) je většinou mastné a proto Microsoft napadlo, že poskytne ovladač pro ty, kteří si u hraní rádi na něčem pochutnají.

Je na čase se rozloučit s umaštěnými prsty včerejška a přivítat mezi námi sladké vítězství zítřka. Už nikdy vám kuřecí večeře neproklouzne mezi prsty. Xbox Australia totiž vytvořil speciální PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS limitovanou edici ovladačů, které jsou odolné vůči mastnotě,“ ohlásil Microsoft

Tohle dílo bylo vytvořeno při příležitosti oslav k výstupu PUBG z bety na Xboxu One, takže si teď můžete dát skutečnou „kuřecí večeři,“ zatímco se snažíte zabít dalších 99 lidí a dostat tu virtuální. Nemusíte se tak bát, že se váš ovladač promění v hromádku slizu. Se svými umaštěnými prsty byste si ale měli pospíšit. Zásoby jsou malé a vězte, že se budou rychle tenčit. Vyroběno bylo jen 200 kusů.