Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Soud s Terezou přerušila náboženská pouť. Blonďatá pašeračka se usmívala od ucha k uchu

Autor: shp - 
14. srpna 2018
05:02

Usmívala se od ucha k uchu, jako by mířila na svoji vlastní oslavu narozenin. Tereza H. (22) přitom směřovala k pákistánskému soudu, který projednává její závažný případ. Česká pašeračka byla v zemi chycena s devíti kilogramy heroinu, za což může skončit na celý život za mřížemi. Soudní stání bylo v pondělí opět odročeno. Soudce totiž odjel na náboženskou pouť.

Blonďatá pašeračka měla viditelně dobrou náladu. Usmívala se na všechny strany, hrála si se svými vlasy a bylo vidět, že si cestou do soudní síně vychutnává žvýkačku. Jako by zapomněla, že jí hrozí za pašování tvrdých drog vysoký postih.

V zemi za tento zločin hrozí až trest smrti, zpravidla se však neudílí cizincům. Možná se tím i sama Češka utěšuje. Soud s Terezou se po posledním stání bohužel nikam neposunul. Protože soudce odjel na náboženskou pouť, bylo stání opět odročeno. 

Na dnešním stání byla zaznamenána pouze docházka. Soudce, který má případ na starost, odjel na náboženskou pouť. Zastupující soudce odložil další stání na sobotu 18. srpna, ale i v tomto případě se počítá pouze se zaznamenáním docházky,“ řekla Blesk.cz mluvčí ministerstva zahraničí Michaela Lagronová.

Snad Tereze úsměv z tváře nezmizí, pozitivní přístup a náladu bude ještě potřebovat. Tereza je v Pákistánu miláčkem tamních médií. Hovoří o ní jako o modelce, což si blonďatá Češka viditelně užívá.

kdoasi ( 14. srpna 2018 07:51 )

Přesně....póza, nic víc. Ve skutečnosti jí cvakají půlky, protože ví, že v base shnije.

iluze ( 14. srpna 2018 07:16 )

Beru to!

ljubaa ( 14. srpna 2018 06:44 )

podle úsměvu se jí tam asi líbí... směje se pořád, jak kdyz je na Karlovarském festivalu a ne v base. Ještě chybí Františka, aby ohodnotila outfit

buznazblesku ( 14. srpna 2018 06:19 )

No to se mi ulevilo!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání