Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zvrat v případu pašeračky Terezy (22): Do měsíce bude rozsudek! Soudce už nechce otálet

7. srpna 2018
05:13

Do měsíce prý bude rozhodnuto! Případ české pašeračky Terezy H. (22), kterou v Pákistánu zadrželi s devíti kily heroinu, nabral na obrátkách. Pákistánský soudce Shahid Bashir je přesvědčený, že během několika týdnů vynese rozsudek.

Soudce Shahid Bashir, který má Terezin případ na starosti, je přesvědčený, že s českou pašeračkou bude již brzo hotový. Podle pákistánského serveru Customs Today se u pátečního jednání nechal slyšet, že do měsíce padne rozsudek.

Zdá se, že renomovaný soudce, který se specializuje na drogové případy, už nechce dále kauzu české pašeračky protahovat. Po přibližně třech desítkách jednání, která byla většinou z různých důvodů odložena, se Tereza podle místních médií u soudu rozplakala, že jí „chybí rodina a už nemůže dále čekat“. Vytížený Shahid Bashir chtěl dokonce její případ předat jinému soudci, to ale Češka odmítla.

Pákistánci Češku zadrželi 10. ledna na letišti v Láhauru s devíti kilogramy heroinu v kufru. Tereza měla namířeno do Abú Zabí ve Spojených arabských emirátech, odkud se chystala pokračovat do Irska. Tereza tvrdí, že přijela do Pákistánu kvůli modelingu a o heroinu v zavazadle neměla tušení.

U soudu momentálně probíhají výslechy svědků. Poté, co se k jednání několikrát nedostavili příslušníci celní správy, na ně soudce vydal zatykač. Před soud byli rovněž předvoláni majitel domu, kde Tereza v Pákistánu bydlela, a zprostředkovatel, který jí pobyt zařídil.

Česká pašeračka je v pákistánském vězení jako celebrita. Pro tamní média je blonďatá kráska senzací. Nejenže bedlivě sledují každý její příchod k soudu, ale zpravodajský server Lahore News dokonce sestříhal video, na kterém je Tereza prezentována téměř jako hollywoodská hvězda. Na video, které za několik málo dní viděly tisíce lidí, se můžete podívat níže.

Kdo je Shahid Bashir?

Bashir má za sebou ve svých devětačtyřiceti letech dlouhou kariéru. Vystudoval dvě vysoké školy, kromě práv se pyšní ještě magisterským titulem ze společenských věd. Začínal přitom u policie, pak se přes práci žalobce vypracoval až k funkci soudce. Tu vykonával od roku 2013 ve Faisalabadu, následně Ahmad Puru a od listopadu 2016 v Láhauru, kde působí do teď.

Video  Šok a slzy: Uniklo video ze zadržení Terezy v Pákistánu. Celníci tahají drogy z kufru.  - youtube.com
Video se připravuje ...

kuromrd ( 7. srpna 2018 16:18 )

Terezka se jako krásná češka nezapře. U hotentotů je celebrita a počítám že vystrašený soudce jí dá trest na podmínku, jinak by se soudcováním skončil. Navlíkli to na ní umaštění domorodci a tak se musí hledat pravý viník.

ivuska1 ( 7. srpna 2018 12:04 )

Trest odpykat v zemi , kde porusila zakon. Pasovala drogy, jaka je omluva pro tento cin ???? Zadna!

antonuis.j ( 7. srpna 2018 11:53 )

Ta primitivní curva má IQ tak na to, aby tvrdila dokolečka to samé, dorota, nic jiného se nnení schopna naučit, negramotná cuchta smradlavá vymletá tupá. Za prvé se přijela jako vždy curvit a houby za modelingem, to je modelka jako Babiě poctivec.. a za druhé herák vezla cíleně, ne poprvé a za prachy, dorota, a mimo to - kde je kráska??? Na fotkch je ropucha s hnědými myšímy vlásky (spíš s pěti chlupy na tuční kulaté rozteklé lebce), tlustá, nechutná, vyšklebená šeredná rozkydlá tučná beztvará škeble s primitivním šklebem místo úsměvu, odpudivá dorota, proti níž je Marfuška z Mrazíka krasavice a sexbomba.

prvk ( 7. srpna 2018 11:44 )

Ona je nevinná......jediné, co jí dá vyčítat, že byla ve špatnou dobu na špatném místě....... o tom je přesvědčená......

dobromilunka ( 7. srpna 2018 11:25 )

 Jestli tu heroinovou hvězdu osvobodí a ví moc, tak bude stejně za chvíli čichat kytky zespod. 🔪

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání