Večírek, kde se jídla nedočkáte, zato šampíčko tu teče proudem, se i letos odehrával v dekadentních kulisách historických Císařských lázní a tradičně začal hodinu a půl před půlnocí. Prezident mezinárodního filmového festivalu Jiří Bartoška se letos nedostavil, chyběly i jindy zastoupené persony tuzemské kinematografie.

Na Moët dorazilo pár hereček, jejichž počet byl zcela zanedbatelný a vstup na scénu party obecně nijak ohromující. O atraktivnost se spolu s nimi relativně postaralo pár modelek. Nepozvaní zoufalci si počkali, až bude party v plném proudu a jako vždy se na ni nějak trapně prodrali.

Hvězdičky společenských rubrik, druhá liga showbyznysu, sexy slečny, co chtějí lovit, zvýšit si na sociálních sítích společenskou prestiž, se jako vždy fotily venku před foto stěnou. Jako by uvnitř byly. Ať žije iluze!

Charita nechyběla. V tomto roce šla na konto Nadačního fondu AutTalk Miss ČR 2007 Kateřiny Sokolové pomáhající rodinám pečujícím o autisty.

K depce či k pousmání?

Změna se však konala. Tentokrát Moët spolupořádal party s módním magazínem Elle pod názvem Iceland. Zatímco minulý rok pořadatelé chtěli, aby dress code Black Tie byl inspirovaný světlem, letos zamotali pozvaným hlavu leit motivem ledu.

Video
Video se připravuje ...

Pavel Zedníček na Moët party: Ve Varech se zašíváme u kamaráda Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Někteří téma ignorovali, jiní se mu dostát snažili. Šéfredaktor Elle dal přes jemu blízkým zúčastněným ten den v Elle lounge vědět, že jde o neformální a o to víc kreativní událost. Žádný Black Tie, ale outfit hodný světové klubové scény.

Netuším, co jej k tomu na poslední chvíli vedlo. Možná tento schopný kreativec zatoužil dát, což plně chápu, večírku cool podobu. Bohužel tak pozdě to byla neprofesionální vzpoura a v kuloárech jen vznikla panika.

Kam až daleko, ke komu všemu tato zpráva doputovala, těžko říci. Většina V.I.P. hostů se držela dress code z původní pozvánky. Led inspiroval k bílé, či stříbřité evokující mráz: K flitrům, kovovým nitkám, ligotavým skleněným kamínkům. Množství zúčastněných zadání ve formátu gala ignorovalo a nechyběla ani spousta nevkusných. Ať už ve formálním, původně předepsaném, či house party hodném formátu.

  • Simona Krainová: Sexy čas
    1
    Líbí se Vám tento model?
    244
    373

    Na výběr měla z několika modelů a díky tamtamům ze zázemí spolupořádajícího titulu Elle dlouhou róbu vzdala. Mezi diktátem gala a klubovou scénou udělala kompromis v podobě luxusních, na architektonické konstrukci střihu postavených koktejlkách z dílny mámy punku Westwood, jež zadané téma Iceland ignorovaly. Ňadra z dekoltu omamně překypovala, jejich atak byl hraniční, ale taková Westwood je a na party s příchutí dekadence byl na místě.

Předchozí Další