V den Dominičina jubilea prý zpěvák nevytočil její číslo, ani jí do Finska, kde žije, neposlal blahopřejnou esemesku. „Když Dominice přála maminka Antonie, holka byla strašně smutná – táta prý ještě nezavolal! A pokud jsem dobře informován, tak na telefonát od něj čekala zbytečně až do půlnoci…“ prozradil Blesku zdroj blízký Gottově rodině. Dominiku to prý velice ranilo, k otcovi totiž celý život vzhlíží a nadevše ho miluje.

„Dřív byl Karel úplně někdo jiný. Vždy rád poseděl s celou rodinou u jednoho velkého stolu. Ať to byly Vánoce, nebo narozeniny,“ pokračoval zdroj. Blesk byl v minulosti u toho, když Slavík slavil narozeniny se svými dcerami.

Dominika je má v květnu a druhorozená Lucie (30) stejně jako on v červenci. Proto si všichni tři vzájemně gratulovali v jeden letní den v hotelu U Blaženky na Bertramce a společně hodovali.

Přítomny byly i matky Karlových starších dcer, bývalá baletka karlínského divadla Antonie Zacpalová (81) a exprodavačka obchodního domu Kotva Lucie Kolářová (50). A později samozřejmě nechyběla zdravotní sestřička z Opavy Ivana Macháčková, dnes Gottová (42) – a jak šel čas, tak ani Karlovy nejmladší holčičky Charlotte Ella (12) a Nelly Sofie (10).

Se železnou pravidelností byly na stole kachny a celá sešlost nakonec ještě poseděla ve Slavíkově vile, kam to bylo pár kroků. „U táty to bylo moc krásný. Dobře jsme se všichni bavili. Bylo tam ještě pohoštění. Táta vyprávěl vtipy a moc jsme se všichni nasmáli,“ vzpomínala před lety Dominika. Ty časy jsou ale už ty tam a nikdo neví proč. Zpěvák do uzávěrky vydání nereagoval na dotazy Blesku.

Video: Karel Gott: Bál jsem se, že své dílo nedokončím! Mé dny byly sečtené!

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Bál jsem se, že své dílo nedokončím! Mé dny byly sečtené! Lukáš Červený

Fotogalerie
63 fotografií