Sedmý ročník talentové soutěže se bez Lucie Bílé určitě obejde. Marta Jandová je totiž zkušenou porotkyní, už rozhodovala v SuperStar a Hlasu, a navíc je velmi oblíbená.

"Jsem nekonfliktní, prostě přijdu a hned zapadnu, jako bych tam byla odjakživa. A takhle je to i v Talentu. Sedla jsem si s Dianou Mórovou, kterou jsem osobně neznala, udivil mě Jakub Prachař, který je nesmírně vtipný a měl by okamžitě dělat stand-up comedy, protože mě neustále rozesmívá. A jsem v šoku, kolika jazyky mluví Jaro Slávik," svěřila se Blesk.cz zpěvačka, která momentálně natáčí s kolegy upoutávky na Talent.

To, že je Marta nekonfliktní, potvrdilo informaci slovenského webu Pluska.sk: "Lucie Bílá neodešla dobrovolně. Zbavili se jí proto, protože se s ní už velmi těžko spolupracovalo. Se štábem docházelo k neustálým konfliktům, tak ji nahradila Marta Jandová."

Jandová přímo z natáčení přijela na ochutnávku nových nealko nápojů ve známém koktejlovém baru. "Konečně něco pro mě. Já totiž moc nepiji alkohol. Občas si dám bílý střik nebo pivo, ale po dvou sklenicích se mi už motá jazyk a hlava. Teď mě manžel naučil pít dobré rumy, takže si jednoho panáčka dám," směje se Marta.

VIDEO: Marta Jandová: Kvůli dceři musela dát pryč psa, kterého měla 7 let!

Video
Video se připravuje ...

Marta Jandová: Kvůli dceři musela dát pryč psa, kterého měla 7 let! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií