Gottová do Prahy dorazila minulý týden a při té příležitosti chtěla utužit dávné rodinné vztahy. Na večeři se sešla i s Kovácsovou. „Domču jsem zase strašně ráda znovu viděla. Daly jsme si naši oblíbenou japonskou kuchyni na Petrském náměstí a z pouhé večeře se najednou stala noc, kdy jsme si dokonale poklábosily,“ promluvila pro deník Aha! o jejich společné schůzce Alice.

Ta je dnes sice vdaná za zpěváka Ondřeje Havelku (63), s nímž má dvě děti, ovšem kdysi patřilo její srdce právě Gottovi. Seznámili se a zamilovali v roce 1983 a i po rozchodu zůstali přáteli dlouhých 34 let. Jenže v poslední době se už Slavík se svou důvěrnicí přestal stýkat.

Zato Dominika, která k ní měla vždy blízko, na ni nezanevřela. „Byla bych šťastná, kdyby si táta vzal Alici. Známe se od mých patnácti let a beru ji jako druhou mámu, prostě nejlepší kamarádku,“ tvrdila dokonce před lety.

Tohle přání se jí ale nakonec nevyplnilo a stejně tak odlétala zpět do Helsinek zklamaná i tentokrát. Nejenže její maminka a bývalá tanečnice Antonie Zacpalová (83) už žije v pražském domově pro seniory. Navíc Dominika toužila po tom, aby se mohla se svým milovaným tatínkem projít po rozkvetlé Praze. Jenže podle lidí kolem Mistra tomu jeho současný zdravotní stav zkrátka neodpovídal. S dcerou se tak mohl setkat jen na chvíli ve své vile na pražské Bertramce.

Blondýnka tam dokonce ani nepřespala a ubytování si musela hledat jinde. I přesto, že Karel nedávno nechal k vile přistavět další patro. Pokojík, kde dříve spaly jeho mladší dcerky, tak zůstal prázdný. Volná je také místnost po filipínské hospodyni, která už pro Gottovi nepracuje poté, co s ní ukončili smlouvu.

VIDEO: Gott jako kovář v nové pohádce Když draka bolí hlava: Dcera bude hrát jeho vnučku!

Video
Video se připravuje ...

Gott jako kovář v nové pohádce Když draka bolí hlava: Dcera bude hrát jeho vnučku! Blesk TV

 

Fotogalerie
55 fotografií