Alice Kovácsová nedávno zveřejnila snímek, na kterém je Karel Gott vyfocený s její dcerou Rozálií Havelkovou (21). Tehdy mohlo být holčičce, jejímž otcem je režisér a hudebník Ondřej Havelka, jen pár měsíců.

Když jejich vztah skončil, tak se Alice dala dohromady s Havelkou, který s jejich přátelstvím neměl problém. Což je zřejmé i z fotky, protože je Mistr navštívil o Vánocích a vyfotil se u stromečku s jejich dcerou. Karel prý manžele často navštěvoval i s jeho nejstarší dcerou Dominikou (44).

S Karlem nás pojí letité přátelství. Patří k těm krásným přátelstvím mezi mužem a ženou, která přežijí všechny časy, lásky, vztahy i nemoc,“ řekla Blesku Alice.

„S Karlem nás pojí letité přátelství. Patří k těm krásným přátelstvím mezi mužem a ženou, která přežijí všechny časy, lásky, vztahy i nemoc,“ uvedla Alice

Zdroj: http://www.extra.cz/ponizena-pred-celym-narodem-nastvana-ivanka-zjistila-ze-karel-gott-ma-jeste-jednu-zenu-jak-reagovala

Na rozdíl od Havelky ale pro jejich vztah nemá pochopení Gottova manželka Ivana (41), která už od začátku s jejich přátelstvím nesouhlasila a loni v říjnu ho bez kompromisu zakázala.

VIDEO: Gott jako kovář v nové pohádce Když draka bolí hlava: Dcera bude hrát jeho vnučku!

Video
Video se připravuje ...

Gott jako kovář v nové pohádce Když draka bolí hlava: Dcera bude hrát jeho vnučku! Blesk TV

Fotogalerie
16 fotografií