„Kauzu s paní Alicí Kovácsovou vnímám jen jako nesmyslný útok na moji manželku Ivanu,“ odepsal Gott po mnoha dnech přemýšlení nad dotazy Blesku ohledně rozpadu přátelství se svou múzou a bývalou láskou.

Vystudovanou grafičku Karel potkal už v roce 1983. Deset let byli milenci, ale ani po rozchodu se jeden druhého nechtěli vzdát, ba naopak. Jejich vztah nabral na intenzitě. S partnerkou zpěváka Ondřeje Havelky (63) se Slavík radil, bavil, svěřoval a ještě donedávna byl častým hostem i v jejím bytě.

„Možná to bylo mimo jiné proto, že jsem se ho nikdy na nic neptala, po ničem nepátrala, respektovala jeho uměleckou duši a hlavně po něm nikdy nic nechtěla. Ani majetky, ani závazky,” říká Kovácsová.


 
Letos v říjnu ale Gottova manželka Ivana radikálně zasáhla a schůzky Karla s Alicí rázem skončily. Že by se tolik bála o svého muže?! Že za rozpadem přátelského vztahu Karla a Alice stojí zpěvákova manželka Ivana, potvrdila také dcera Kovácsové a Havelky Rozálie (20). „Paní Ivana se už delší čas snaží pana Gotta izolovat od blízkých a přátel. To si myslím, že není žádná novinka, to se tak nějak ví...“ uvedla pro Expres.cz.

VIDEO: Gott u Alice doma: Za co schytal ránu do rozkroku?

Video
Video se připravuje ...

VIDEO Gotta u Alice doma: Za co schytal ránu do rozkroku?! Youtube

Fotogalerie
52 fotografií