Josef Kokta býval velmi úspěšným a váženým podnikatelem. Dokonce jeho reklamní holding koupil mediální magnát Rupert Murdoch. "Vlastnil jsem reklamní média, billboardy a reklamní pruhy na dálničních a silničních mostech, úspěšnou reklamní agenturu a obrovskou výrobní základnu reklamních prostředků, kde jsme vyráběli vše od vizitek až po známé megaboardy Mattoni. V roce 2002 mou firmu koupil americký mediální magnát Rupert Murdoch. A to byl začátek mého konce," říká podnikatel, který ze dne na den o všechno přišel.

"Měl jsem stamiliony zdaněných peněz na účtech a chuť užívat si života. Jenže přišel druhý rozvod, třetí manželství, riskantní investování na americké akciové burze, světová krize, pád americké banky Lehman Brothers, pokles dolaru až na šestnáct korun za dolar, nesprávné investování, lehkovážnost, moc kamarádů, kterým jsem půjčoval, další rozvod," přiznává své chyby Pepa.

Po třetím rozvodu se doslova ocitnul na ulici. "Po pětadvaceti letech bez peněz a bydlení. V 56 letech jsem musel začít od nuly," netají se Kokta, který i ve své zoufalé situaci našel lásku Ornellu, kvůli které se rozpadlo jeho třetí manželství s Gábinou Partyšovou. Možná by jeho úlet moderátorka ustála, ale když se potvrdilo, že s Ornellou čeká dítě, přišel rozvod.

Po narození Quentina si Ornellu vzal za manželku. "Já měl vždy dobré manželství, ale pokaždé jsem to já nějak pokazil. Ale myslím si, že vzhledem k mému věku a stavu to moje poslední manželství nakonec bude," míní Josef.

S první manželkou má syna Petra, s druhou ženou Alenou Koktovou dceru Alenu a syna Josefa, s třetí manželkou Gábinou Partyšovou syna Kristiána a s poslední Ornellou syna Quentina.

VIDEO: Štiky: Vyhodím tě z okna! Proč Kokta vyhrožuje tchyni Monice?

Video
Video se připravuje ...

Štiky: Vyhodím tě z okna! Proč Kokta vyhrožuje tchyni Monice? FTV Prima

Video: Hogo fogo rodina z Primy? Kdeže! Štiky plavou ve 33 exekucích!

Video
Video se připravuje ...

Hogo fogo rodina z Primy? Kdeže! Štiky plavou ve 33 exekucích! FTV Prima, Blesk TV

Fotogalerie
21 fotografií