Modelce se prý na starších mužích líbí především to, že mají zkušenosti a jsou vybouření. Ovšem na Pepovi ji štve hned několik věcí. Například se mu průběžně snaží měnit šatník a některé kousky mu kvůli tomu dokonce záměrně ničí. „Ale můj manžel chce nosit pořád svetr a džíny,“ posteskla si Koktová, dříve známá jako Štiková, v rozhovoru pro Luxury Prague Life.

Další, co je jí proti srsti, je jeho vášeň k tabáku: „Chtěla bych, aby přestal kouřit. Já jsem nekuřák a vadí mi to. Bojím se, aby ho třeba nekleplo." Největší rozepře teď ale u nich vznikají z jiného důvodu. Zatímco brunetka by ráda vyrážela do společnosti, její starší partner by raději zůstal doma u krbu. „Já jsem romantička, která chce být překvapovaná. Chtěla bych, aby mě bral třeba na rande. Nezávazné schůzky a večeře. On ale říká, že to je záležitost milenců a ne manželů,“ postěžovala si.

Věk prý ale není největší překážkou. „To on mě tím straší, ale já to tak necítím. A když mi něco vadí, tak mu to řeknu hned.“ Spíše je problém, že se dvojice musí starat o syna Quentina (5), pro kterého je problém sehnat hlídání. „Moje máma odmítá hlídat,“ naznačila Ornella, že její vztahy s matkou Monikou Štikovou(45) nejsou zrovna ideální.

Přesto po muži chce, aby se o všechno postaral a oni si mohli vyjít. „Teď jsem mu řekla, ať zařídí nějaké rande nebo prostě uteču a zařídím si ho někde jinde. Tak jsme se tomu zasmáli a už prý na tom pracuje,“ vylíčila. Kromě chlapce se stará také o dvě zvířata – zlatého retrívra a koně.

Přesto touží po dalším přírůstku do rodiny. „Určitě bych chtěla druhé dítě. A myslím si, že si to splním tak do dvou do tří let, protože nechci být taková ta čtyřicetiletá máma,“ prozradila Koktová. Téma už ostatně doma s Josefem probírali. „Je ale možné, že dřív než budeme mít vlastní dítě, budu nevlastní babičkou,“ smála se.

Jasno už má i o tom, jakého pohlaví by její druhý potomek měl být. „Doufám, že to bude konečně holčička a ne chlapeček,“ dodala pro Luxury Prague Life s tím, že jí holčička chybí už dlouho a Quentina kvůli tomu dříve oblékala do holčičího oblečení. Dokonce ho zkoušela i nalíčit, když mu byly asi tři roky.

VIDEO: Ornella přiznala: Pepu doma koušu a týrám!

Video
Video se připravuje ...

Ornella opět s výstřihem, Kokta poprvé po kolapsu: Pepu doma koušu a týrám! Petr Soukup,David Turek, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
50 fotografií