Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladík (†17) se rozešel s přítelem a našel si dívku, zhrzený přítel (16) ho ubodal

Autor: jh - 
22. dubna 2018
16:20

Zlomené srdce bylo motivem vraždy sedmnáctiletého Jeremy Sancheze z Los Angeles. Poté co se oblíbený a talentovaný sportovec rozhodl, že dá v budoucnu přednost něžnému pohlaví, se jeho opuštěný přítel rozhodl ho nalákat k řece a ubodat ho.

Když se Jeremy ráno nedostavil do školy, jeho otec zatelefonoval vrahovi svého syna, aby mu pomohl s hledáním. Byl to i pachatel, kdo údajně "nalezl" tělo u řeky South El Monte.

Každý věděl, že jsou oba mladíci blízcí přátelé, málokdo si však mohl povšimnout, že mezi je i romantický vztah. Poté, co se Jeremy rozhodl, že přece jen dává přednost dívkám, láska se změnila v zuřící nenávist.

Pachatel, jehož jméno nebylo z důvodu nezletilosti zveřejněno, byl dopaden krátce po nalezení pobodaného těla v křoví. V bytě šestnáctiletého vraha byly nalezeny usvědčující důkazy. Zda se chlapec k činu přiznal, zatím není známo.

Veřejnost finančně podpořila zdrcenou rodinu Sanchezových, podařilo se dát dohromady více jak 14,000 dolarů na mladíkův pohřeb. „Nemáme slov pro těžký smutek, kterým naše rodina prochází,“ vyjádřila se Jeremyho sestřenice Briana Amigon.

Jeremyho čekala úspěšná budoucnost sportovce, rád a dobře hrál americký fotbal, baseball a wrestling. Díky své energičnosti a pozitivní náladě byl ve svém okolí oblíbený. Dnes už na něj pro jeho přátele zbývá jen vzpomínka.

 

Video: Ve Vrbčanech našli mrtvého muže a ženu se sekyrou v hlavě

villon ( 22. dubna 2018 23:11 )

Tohle se prostě nedělá.

jameson ( 22. dubna 2018 16:39 )

 Božínku, zhrzené koště zabilo svého nabíječe. Zpráva týdne.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání