Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž uškrtil manželku (†32), protože byla závislá na Facebooku

Muž uškrtil svou manželku kvůli závislosti na sociální síti.
Muž uškrtil svou manželku kvůli závislosti na sociální síti.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
20. dubna 2018
17:31

Jako dárek jí koupil chytrý mobilní telefon. Neměl to ale dělat. Manželka Inda Harioma se stala závislá na sociální síti a messengeru. Luxmi (32) prostě nedokázala od Facebooku a WhatsApp odlepit oči. Nakonec ji to stálo život. Manžel neunesl, že se přestala věnovat jemu a dětem a ve spánku ji uškrtil.

Pár se vzal v roce 2006 a zpočátku vypadalo vše hezky a harmonicky. „V prvních rocích našeho manželství bylo vše v pořádku. Jenže potom jsem jí koupil chytrý telefon. Za poslední dva roky ji postupně telefon změnil. Začala ignorovat mě i děti,“ řekl Hariom webu The Times of India.

„Vypadalo to, jako by děti i já pro ni přestali existovat. Nevařila žádná jídla ani nedělala domácí práce. Nebrala děti do školy a ani jim nepomáhala s domácími úkoly. Trávila celé dny a noci na Facebooku a WhatsAppu,“ pokračoval Haroim. Podle něj se s manželkou dennodenně hádali.

Děti kvůli tomu skončily pod velkým stresem. Kvůli tomu, že žena zanedbávala dceru (8) a syna (10), je otec umístil do internátní školy. Jenže poté se podle manžela závislost Luxmi na sociální síti ještě zhoršila. „Nikdy mi neukázala svůj účet. Podezříval jsem ji z online aférky,“ přiznal se Hariom policii.

Ve čtvrtek jsme se opět pohádali, a když jsme šli spát, věděl jsem, že to nedokážu už dál snášet,“ dodal Hariom. Ve spánku svou manželku uškrtil. Její tělo našel vedle něj ležet její otec, který přišel na návštěvu. Hariom byl obviněn z vraždy prvního stupně a umístěn do vězení.

Obviněný tvrdí, že ho a jeho děti manželka ignorovala a trávila příliš mnoho času na Facebooku a WhatsAppu,“ potvrdil Hariomovu výpověď vyšetřující policejní důstojník Dinkar Yadav. Inda čeká pravděpodobně vězení. Jeho děti skončí po dokončení internátní školy u prarodičů.

Video: Muž na Facebooku vysílal svou vlastní vraždu

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání