Dýdžejka svému manželovi celou dobu stála věrně po boku. Když mu objevili rakovinu hrtanu, kterou se rozhodl porazit 42denní hladovkou, i po operaci, během níž přišel o hlas. Teď je ale všechno jinak. Pětiletému vztahu zazvonil umíráček a Jiří s Andreou jdou od sebe!

Herec a dabér už si dokonce našel nový byt. „Je ve stejné ulici, asi tak tři sta metrů vzdálený od toho společného. Nastěhovat se tam může ale až příští týden. Do té doby jsem mu dal k dispozici svůj byt,“ prozradil Blesku filmový producent Pavel Pásek (50). Jiří chce být co nejblíž čtyřleté dcerce Aničce.

„Je to moc smutný, co se stalo...“ míní Pásek. Kamarádovo manželství prý nechce soudit, myslí si ale jediné: „Jirka není svatej, to fakt ne. Myslím ale, že když někdo prodělá tak těžkou operaci, jakou rakovina hrtanu rozhodně byla, měl by najít u drahé polovičky velké pochopení a toleranci. V Andree jsem se hodně zmýlil, velmi mne svým chováním překvapila...“

Přátelé Andrey to ale vidí opačně. Za rozchod podle nich může Jirkův způsob života, kvůli němuž mu už v minulosti několikrát dala nůž na krk. „Andrea čekala, že se po překonání tak těžké nemoci změní, dostane pokoru k životu a přestane chodit do hospody. A když přijde domu opilý, naštve ji to a zabolí. Celý rok v ní měl tu největší oporu,“ svěřil Blesku zdroj z okojí dýdžejky. A jak dokazují i snímky, herec zlomený koncem manželství tráví u piva každou volnou chvilku. Sám Jiří i jeho žena Andrea se zatím ke krizi jejich manželství odmítají vyjadřovat.

VIDEO: Vyhublý Pomeje na nákupech. Nejdřív vzal útokem market, pak čínské bistro

Fotogalerie
25 fotografií