A zatímco těhotná Helena přibírá každým dnem, Miroslav nějaké to kilo shodil. V tmavém obleku vypadal hubenější než kdykoliv předtím. Zatímco Helena se těší na svého prvního potomka, herec má z předchozích vztahů dvě dospělé dcery a syna. 

O berli se na party dostavil Milan Peroutka, který je po operaci kolene. To si poranil během tanečních tréninků. Chůze o berli ho dost vyčerpávala, jeho propocené triko v podpaží nešlo zamaskovat.

Herečka Tereza Kostková se skvěle bavila ve společnosti Jana Antonína Duchoslava. Neustále měli hlavy u sebe a povídali si.

Večerem provázel, jak jinak, herec Petr Rychlý, který je coby doktor Čestmír Mázl, stálicí doktorského týmu od prvních dílů. Za přínos seriálu mu na této unikátní sešlosti tvůrci udělili speciální skleněnou cenu, kterou dostala rovněž Zlata Adamovská, či Petrův seriálový syn Ladislav Ondřej nebo sympatická barmankaIvana Jirešová.
Vůbec jsem netušila, že se seriál rozjede a že bude tak úspěšný. Také jsem se styděla chodit na kamerovky, protože jsem do té doby byla divadelní herečka. V tu dobu jsem si ale řekla, že divadlo už dělat nebudu, protože to na mě bylo dost náročné. A tím jsem se v podstatě vrátila k profesi, kterou jsem vystudovala,“ vzpomíná Ivana na své první díly.

VIDEO: Kostka dostal Thálii za celoživotní dílo: Dcera byla dojatá, věk si nepřipouští

Video
Video se připravuje ...

Kostka dostal Thálii za celoživotní dílo: Dcera byla dojatá, věk si nepřipouští Hana Höschlová, Jan Jedlička

Fotogalerie
17 fotografií