Podle informací Blesku totiž bývalý premiér půjčil producentce v době, kdy byla ve finanční tísni, dva miliony korun! Ta ovšem přátelskou půjčku splácela, jen dokud Gross žil.

„Naposledy Ema zaplatila část krátce před jeho smrtí. Ale když Standa odešel, přestala se k Šárce hlásit i splátky platit! Přitom rodině dluží ještě zhruba půl milionu korun,“ tvrdí zdroj z okolí Šárky Grossové (48).

Ta je sama ze situace nešťastná a z chování Krahulíkové lidsky zklamaná, zatím ale peníze vymáhat nezačala. Zřejmě teď nechce sypat sůl do otevřených ran. „Nevím, zda je o tom vhodné mluvit...“ reagovala vdova po expremiérovi na otázku Blesku.

Dluží za Ferdu

Ještě větší dluh má však Krahulíková u producenta Leška Wronky (57), ve spolupráci s nímž uváděla v Divadle Hybernia muzikál Ferda Mravenec. A i k tomuto závazku se prý staví chladně...

Dluh paní Krahulíkové se blíží sedmi stům tisícům korun. Je složený z více pohledávek, především ale z podzimního prodeje lístků,“ potvrdil Blesku Wronka. Ten, na rozdíl od Grossové, už věc právníkům předal.

„Činíme všechny právní kroky. Paní Krahulíková měla minulý týden notářsky uznat dluh, ale vycouvala z toho, takže nic jiného nám nezbývá. Nechci nikomu nasazovat psí hlavu, ale je otázkou, kam všechny ty peníze zmizely,“ dodává producent. A není jediný, kdo nad postojem Krahulíkové kroutí hlavou...

VIDEO: Kvůli zadlužené producentce Krahulíkové zkrachoval muzikál Robinson!

Video
Video se připravuje ...

Krach muzikálu Robinson: Producentka byla hrubá, dluhy neřešila! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
9 fotografií