Grossová si nos poškodila, když se ve tmě zákulisí nešťastně srazila obličejem s tanečnicí, a máma ji ihned odvezla do nemocnice. Nevědělo se totiž, jestli je nos naražený, nebo zlomený. Pak by totiž byla nutná operace. „Je nalomený z jedné strany, takže se naštěstí nehnul. Teď se musí zahojit a teprve potom Natálka půjde na kontrolu, jestli s ním nebude zapotřebí něco dělat,“ prozradila Natálčina máma Šárka Grossová po vyšetření. „Já doufám, že ne,“ dodává.

Video
Video se připravuje ...

Uniklo ze zkoušek! Takhle se Grossová a Vojtko chystají na Ples upírů! Petr Soukup, Petr Macek

Nedělní představení úspěšného muzikálu, na který je nominována na prestižní cenu Thálie, tak absolvovala se zalepeným nosem. Její objevitel, producent František Janeček, si ho nechal přímým přenosem promítat na Miami, kde vyjednává o další licenci. „To víte, že jsem se o ni bál. Vypiplal jsem ji z malé holčičky v nadějnou zpěvačku, vybírám jí repertoár a prosadil jsem ji do muzikálu i přes původní nesouhlas jeho autorů. Její obří úspěch je tak odměna pro nás pro všechny,“ svěřil se Blesku Janeček.

VIDEO: Janeček o Grossové nominované na Thálii: Ve stoje jí tleská i Vídeň!

Video
Video se připravuje ...

Janeček o Grossové nominované na Thálii: Ve stoje jí tleská i Vídeň! Hana Hoschlová, Lukáš Červený

Grossová se bude v Plesu upírů objevovat do 10. června, kdy muzikál končí, Janeček s ní však počítá i v obnoveném Fantomovi Opery.

Fotogalerie
16 fotografií