„Zima v New Yorku je mnohem zábavnější v barvách,“ okomentovala topmodelka svůj květinový ohoz. Ale už zapomněla dodat, že je taky pěkně drahá!

Pro vyvolené

Rodačka z Karviné se totiž od hlavy po paty oblékla do šatů od amerického návrháře indického původu Naeema Khana, u něhož se obléká např. vévodkyně Kate (36) či bývalá první dáma USA Michelle Obama (54), či zpěvačka Jennifer Lopez (48). Jeho modely jsou vyhlášené nejen zdobností a extravagancí, ale také luxusními materiály i zpracováním. A tomu odpovídají ceny!

Drahé i boty!

Jen šaty, které od něj Petra v rámci návštěvy jeho přehlídky na newyorském týdnu módy oblékla, vyjdou v přepočtu na 300 000 korun a hodnota vyšívaných kozaček se v pohybuje desetitisicích. „Mám ráda zajímavé kreace talentovaných návrhářů,“ prohlásila Němcová, která se nebojí v módě experimentovat.

Petra má velikost nohy 38 a to je problém na přehlídkách. Většina modelek má totiž nožku čtyřicítku (a větší). Němcová si proto větší střevíčky musí na mole přilepovat k noze oboustrannou lepicí páskou a vycpávat ve špičce..

VIDEO: Petra Němcová na filmovém festivalu v Cannes

Video
Video se připravuje ...

Petra Němcová na filmovém festivalu v Cannes youtube.com/StormShadowCrew/BPŽ

Fotogalerie
73 fotografií