Malá Mia přišla na svět ve středu 13. září, celý první měsíc její existence toho o ní ale veřejnost moc nevěděla. Původně totiž její maminka nechtěla prozradit dokonce ani její jméno. „Bohužel jméno bylo vyzrazeno,“ posteskla si Agáta v Prásku. Omylem ho totiž prořekl její tchán David Prachař (58). „Ale tak my nechceme Miu střežit jako poklad, i když náš poklad je,“ doplnila s tím, že ji prozrazené jméno už tak nemrzí.

VIDEO: Agáta má dceru Miu! Podřekl se dědeček David Prachař!

Video
Video se připravuje ...

Agáta má dceru Miu! Podřekl se dědeček David Prachař! FTV Prima

Sama pár věcí již odtajnila, například uvedla, že u porodu byl přítomný její muž Jakub Prachař (34), držel ji za ruku a snažil se jí pomáhat. „Snesl všechny moje návaly, co jsem měla, ale byla jsem v klidu. Ani jsem neřvala. Prostě jsme si to užívali,“ popisovala pro iDnes.cz Prachařová.

Ta si prý sama není jistá tím, komu je jejich dcerka víc podobná. „Já v malých dětech nevidím žádnou podobu. Ale všichni říkají, že Mia je podobná Kubovi, že ze mě nemá nic. Já jsem ji jenom ‚bohužel‘ porodila,“ vysvětlovala.

Ostatně na internetu se již objevily zvěsti, že má Mia blonďaté vlásky, čímž by se opravdu tatínkovi hodně přiblížila. Každopádně Agáta její fotku na sociálních sítích zveřejnit rozhodně nehodlá. „Svoje dítě ukazovat nebudu, dokud si ona sama nepověsí svoji fotku na Instagram,“ prozradila své předsevzetí.

Kromě malé dívenky má pak Prachařová ještě syna Kryšpína (6) s expartnerem Mirkem Dopitou (33). Chlapeček má prý z přírůstku do rodiny velkou radost. „Z Kryšpína se stal ochranář, takový bojovník. Takže k malé se nesmí v podstatě nikdo přiblížit, aniž by se umyl, vydezinfikoval. A Kryšpín to ještě musí schválit. Je úplně skvělý bratr,“ pěla modelka ódy pro iDnes.cz.

Fotogalerie: Divoké zapíjení dcery Agáty Prachařové:…
108 fotografií

Jak sama přiznala, Kryšpína fotila odjakživa a dnes toho spíše lituje. „Kryšpína už poznají, říkají: ‚Hele, to je Kryšpín‘. A já prostě u Mii to nechci, protože to byla chyba – a už bych ji znovu neudělala,“ kála se v Prásku Agáta, která už 14 dní po porodu začala zase pracovat. Nejenže pózuje v oblečení své módní značky Rebella, ale navíc začala učit i na Mezinárodní konzervatoři, kam dceru bere i s sebou.

VIDEO: Jak probíhalo bouřlivé zapíjení malé Mii?

Video
Video se připravuje ...

Prachař, děda Hanych a spol. zapíjeli novorozenou Miu: Kdo se sotva držel na nohou? Martin Hykl

VŠE O TĚHOTENSTVÍ AGÁTY PRACHAŘOVÉ ČTĚTE ZDE>>

 

Fotogalerie
75 fotografií