Solaříková se s Fryčákem seznámila přes sociální síť. Ani ne po půl roce se k sobě dvojice dokonce sestěhovala. Mnozí měli za to, že už spolu zůstanou a herečka se třeba dočká i svatby a založení rodiny. Tyto naděje už jsou však v prachu. „S Markem jsme se rozešli. Jsem ale moc ráda, že to bylo v klidu. Jsme přátelé, vídáme se, partneři už ale nejsme,“ uvedla totiž pro web Super.cz Patricie.

„Stává se to velmi běžně, že dvěma lidem vztah nevyjde, teď se to stalo i nám. Někdy to prostě nejde,“ vysvětlovala trochu nejasně příčiny rozchodu, za který prý rozhodně nemohl nikdo třetí. „Jestli je ale Marek teď už s někým v kontaktu, to je jeho věc, má na to právo. Stejně jako já,“ míní představitelka Terezy Jordánové v nekonečném seriálu Ulice.

Ta hned nato začala mlžit, jestli už si náhodou nestihla najít za bubeníka z kapely Marka Ztraceného (32) nějakou náhradu. „Tohle bych si nechala pro sebe,“ hrála tajemnou a prozradila také, že od rozchodu s Markem uběhly již čtyři měsíce. Solaříková totiž nemá nejlepší zkušenosti z rychlého střídání vztahů.

Jen chvíli před seznámením s Fryčákem se totiž po dvou letech vztahu rozešla s předchozím partnerem Alešem. „Zjistila jsem, že to není ideální. Asi je lepší, když je člověk po rozchodu chvíli sám, aby se rozkoukal a uvědomil si, co chce a co nechce, a trošku si odpočinul,“ dodala pro Super.cz herečka a naznačila tak, že své srdce zatím nikomu novému nedarovala. Celé tak nyní patří jen jejím milovaným čtyřnohým mazlíčkům.

VIDEO: Patricie má jasné názory na nevěru… 

Video
Video se připravuje ...

Patricie Solaříková se v Ulici spustila s ženáčem, ve skutečnosti je jí něco podobného proti srsti. Adam Balažovič

Fotogalerie
45 fotografií