Britská média jsou nyní plná fotografií, na nichž je dcera miliardáře Philipa Greena (65) zachycena, jak se na luxusní jachtě vášnivě objímá a líbá právě s někdejším trestancem. Dvojice, která se seznámila letos v květnu na festivale v Cannes, se podle britského webu Daily Mail plavila ve Středozemním moři v blízkosti pobřeží Turecka.

Vzhledem k Meeksově minulosti by se nabízela otázka, jestli už ho módní mola neomrzela a vztahem s mladou prominentkou si nechce zajistit bezstarostný život. Na snímcích ovšem s Chloe působí jako čerstvě zamilovaný páreček, který bez sebe neudělá ani krok. Dívají se jeden druhému do očí, líbají se a mazlí, on ji hladí po tváři. Zkrátka úžasná romantika. Až na to, že Jeremy je ženatý…

Když byl ve vězení, doma na něj trpělivě čekala manželka Melissa, s níž má dvě děti. Společně zvládli i vzestup jeho slávy, kdy se stal nejvíc sexy vězněm a šílely po něm tisíce žen z celého světa. Teď se ale zdá, že je rodinné idylce odzvoněno. Nasvědčuje tomu i příspěvek, který Chloe Green zveřejnila na Instagramu v reakci na snímky zachycující líbačku na jachtě. Jedná se o další fotku s Jeremym, jejíž autorem je jeho manažer Jim Jordan. Fotku navíc doplňuje popisek: „Jen začátek… Oceňujeme všechnu tu lásku i nenávist.“

Co ovšem na novou známost své dcerky a bývalé návrhářky bot řekne její tatínek? Green, jehož jmění se odhaduje na 3,8 miliardy liber (zhruba 114 miliard korun), vlastní módní koncern Arcadia, pod nějž spadají britské maloobchodní řetězce s oblečením Topshop, Miss Selfridge, Burton, Evans a Dorothy Perkins.

Patnáct let vlastnil také legendární obchod BHS, který ale těsně před jeho krachem prodal za pouhou jednu libru. Boháč, kterého dokonce královna pasovala na rytíře, jen stěží bude jásat, že dceruška se zakoukala do bývalého člena gangu a trestance.

Meeks byl v roce 2014 na dva roky odsouzen za držení poloautomatické zbraně, přičemž právě tehdy se díky svému podmanivému vzhledu stal idolem mnoha žen. V base však byl již dřív a dohromady tu strávil devět let. Po propuštění v roce 2016 se potetovaný svalovec nechal slyšet, že našel Boha a díky tomu se může dát na správnou cestu životem. Zločin ale pověsil na hřebík hlavně proto, že se stal vyhledávaným modelem, kterého vypláceli v šestimístných cifrách.

VIDEO:  O tom, že kariéra v modelingu může být občas dost riziková, svědčí i video, na němž se modelka na přehlídce zraní dost bizarním způsobem.

 

Video
Video se připravuje ...

Modelka spadla i s koněm z pódia. Youtube

Fotogalerie
51 fotografií