Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejkrásnější vězeň světa dostal manažerku: Vyděšená žena už bere roha! Proč?

Autor: shp - 
30. června 2014
21:28

Jeremy Meeks (30) je neskutečný neřád, v minulosti odsouzený vězeň a člověk, který momentálně sedí ve vazební věznici za přepadení, nedovolené ozbrojování a vyhrožování. Jenže Meeks má pronikavá kukadla, sexy tvář a spoustu tetování, takže se z něj po zveřejnění policejního světa stala hvězda a idol žen. A každá hvězda potřebuje manažera...

Meeksova rodina se rozhodla, že nově získanou popularitu Jeremyho musí zúročit, a tak mu sehnala manažerku, informuje web TMZ.com. Jenže žena, která tento na první pohled lákavý job přijala, už by nejraději vzala roha.

Neustále jí totiž vyhrožují členové gangu, do kterého Jeremy Meeks patří. Tedy údajně patří, protože je ve skutečnosti úplné neviňátku, zřekl se zločinu a přijal boha, že? Tedy alespoň to se nám Meeksova maminka snaží nabulíkovat.

Manažerka nejvíce přitažlivého vězně světa si již vyslechla, že zhebne, uříznout jí hlavu a bůhví co ještě. Možná by měla zauvažovat nad slušnější klientelou.

jeromeklapka ( 1. července 2014 16:07 )

Ona možno nad klientelou a autor shp o texte - ešte predtým než ho dá vytlačiť

alenam ( 1. července 2014 13:10 )

Říkala jsem si, jestli můj vkus není ovlivněn věkem a tak jsem na tohoto "krasavce" zavedla řeč s asi patnácti dívkami a ženami od 14ti do 70ti let. Bez rozdíl věku nejčastější názor - tupý hnusný nesympatický primitiv/násilník - hnusí se mi, vyhnula bych se mu obloukem, je mi odporný. A navrch pár perliček jako pr.delní ksicht, kačeří pysk, počmáraná opice, trapnej fousek,..... Kladný názor ani jeden..... Tak bych chtěla, nebo raděj ne?, vidět ty blbky/blbce, co tohle dokáží nazvat třeba jenom krásným

rucnikvolamydlo ( 1. července 2014 08:24 )

Nejkrásnější vězeň, no nevím ... možná nejkrásnější opice

milithmad ( 1. července 2014 01:19 )

 S dlouhými vlasy ještě ušel, jeho tetování se mi nelíbí, bez vlasů fuj, na fotce se sestrou..jestli je to u nich doma, tak jsou pěkní bordeláři. Na světě běhá, nebo třeba sedí, krásnejch kluků, proč vybrali zrovna tohoto?

sandrina1982 ( 1. července 2014 01:11 )

 Takovy hnusak,pry nejkrasnejsi vezen..pff

Zobrazit celou diskusi