Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Nejhezčí zločinec světa: 12 let konfliktů se zákonem, jak se za tu dobu změnil?

Autor: tp - 
22. června 2014
15:39

Před několika dny byl zatčen v USA zločinec Jeremy Meeks za držení zbraní, vydírání a ozbrojenou loupež. Po zveřejnění jeho fotografie měl však za necelý den 20 tisíc fanoušků (většinou z řad žen) a stal se tak zřejmě nejhezčím zločincem světa. Jak ale vypadal před 12 lety, když byl zatčen poprvé?

Modrooký pohledný gangster se do problémů se zákonem dostával za svůj život pravidelně. Byl několikrát zatčen a z mladého, sympatického afroameričana se za dekádu zločinů stal šlachovitý kriminálník s mnoha tetováními a dlouhým trestním rejstříkem.

Ženy po celém světě však nehledí tolik na to, jaký má rejstřík, ale spíše na to, jak vypadá. Za necelý den po svém zatčení měl u své fotografie na policejních stránkách více než 20 tisíc "lajků." V tuto chvíli se číslo blíží sto tisícům.

Vyfocen policií však nebyl poprvé. Zadržen byl již v roce 2002 jako 18letý kluk. V tu dobu měl být členem gangu "Crips" v okolí Stocktonu v USA. Nicméně svou činnost v gangu opakovaně odmítal a dokonce se i vydával za svého bratra, aby se vyhnul policii.

Podruhé byl zatčen v roce 2009, od jeho prvního zatčení však prošel velkou změnou. Z mladého kluka se stal muž, který už vzhledem budí velký respekt. Na jeho těle se přibylo několik tetování a pozornost přitahuje hlavně jedno z nich. Slza pod okem, která může vyjadřovat mnoho věcí, avšak málokdy něco pozitivního.

Slzy smrti

Tetování ve formě slz nebo kapek vyjadřuje v gangu, kde Jeremy působil, většinou vraždu. Často jako odplatu za ztrátu někoho blízkého. K tetování se však nijak nevyjádřil a pouze sdělil, že kdysi udělal věci, na které není pyšný.

Nyní je Meeks ženatý a má i malé dítě. Z vězení se však jen tak nedostane. Kauce byla stanovena na milion dolarů. Čeká ho tedy soud, navzdory slovům, že v gangu nepůsobí a odevzdal se Bohu. Vzhledem k jeho minulosti jsou však tato slova pro soud nepřijatelná.

naidka ( 23. června 2014 08:11 )

nepleť si pojmy s dojmy. Psala jsem jenom v teoretické rovině.

naidka ( 23. června 2014 08:07 )

diskutujici ( 23. června 2014 07:24 )

Typicky modrooky blondak

zelena.karkulka ( 22. června 2014 23:30 )

Dobrota a inteligence z něj sálá

maruch ( 22. června 2014 23:26 )

Gibon- Lar

Zobrazit celou diskusi