Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Holčička (4) vyřešila případ za detektivy: Usvědčila pachatele loupeže!

Malá Abby odhalila, že za loupeží stál někdo úplně jiný.
Malá Abby odhalila, že za loupeží stál někdo úplně jiný.  (Autor: Reprofoto TV KCPQ)
Autor: shp - 
25. června 2014
05:20

Policie v americkém Washingtonu vyšetřovala zapeklitou loupež v domě, kde se chůva (17) stala při hlídání dvou malých dětí obětí loupežného přepadení. Policie dokonce zatkla podezřelého, ale vše bylo nakonec jinak. Případ rozlouskla malá vyšetřovatelka Abby (4).

Vykutálená chůva tvrdila, že ji doma přepadli dva černoši ozbrojení pistolemi a noži. Dokonce tvrdila, že popis jednoho z nich sedí na nebohého souseda, kterého policisté zatkli jako podezřelého. Chudák, nic z toho nebyla pravda.

Loupež totiž byla ve skutečnosti krádež, kterou si chůva naplánovala s přítelem a kamarádem. Oba byli přitom běloši, což Abby napráskala rodičům i vyšetřovatelům. „Policisté se vrátili, protože jsem superhrdina,“ prozradila malá holčička, která zachránila souseda z vězení.

alenam ( 25. června 2014 11:35 )

Udavačky? Spíš svědkyně. Ty bys v podobném případě mlčel když bys věděl že při zločinu bylo všechno jinak? Vím že mezi tebou a malou holčičkou je velký rozdíl - u ní šlo v podstatě jenom o odhalení lži, ty bys to viděl nebo měl vidět v širších a závažnějších souvislostech - ale podstata je stejná.

ejvm1712 ( 25. června 2014 10:54 )

Policii mohlo hned napadnout,že černý jsou odjakživa nevinní. Jako třeba ve vtipu,kdy soudce hřímá na napadeného: Člověče nešťastná,jak vás to mohlo napadnou bránit se,když vás občan Lakatoš slušně pořádá o peníte,vy mu sám naběhnete na břitvu a ještě mu ji zlomíte?!

andrea666. ( 25. června 2014 07:13 )

Typická bleskohovadina o ničem.

Zobrazit celou diskusi