Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rodiče namol, batole „na odchodu“: Policie zasáhla v poslední chvíli

Autor: bk - 
14. května 2017
06:03

Ukrajinská policie města Zaporozhye zveřejnila šokující nahrávku, nad kterou bude každý milující rodič nevěřícně kroutit hlavou. Video ukazuje dvojici do němoty opilých rodičů, kteří během bílého dne pili v přítomnosti svého malého batolete. Pod tíhou alkoholu navíc nebyli schopni pohybu a nebohé dítě se marně dožadovalo jejich pozornosti.

Policie měla co do činění s nezodpovědnými rodiči hned dvakrát za den. Nejprve na pár narazila v parku, kde se u jejich stolu nacházelo několik lahví alkoholu. Osmaadvacetiletá matka malého chlapečka v kočárku se válela v hlíně a hned na první pohled bylo jasné, že je opilá. Policisté ji proto probrali a odvedli i s partnerem na policejní stanici, odkud byli rodiče později s varováním propuštěni.

Jen pouhou hodinu poté však policisté obdrželi hovor od vyděšených kolemjdoucích, kteří nahlásili opilé rodiče s dítětem. Když strážnici přijeli na místo, zjistili, že se jedná o stejný pár. Matka i otec byli opět zpití pod obraz. Jejich malý chlapeček mezitím vylezl z kočárku a lezl po botě svého otce, který nevěděl o okolním světě.

Strážník, který celou situaci natočil, samozřejmě dítě ihned uložil zpět do kočárku. Dvojici opět odvezl na stanici. Tentokrát však nezůstalo pouze u varování. Rodiče, jejichž jména nebyla uvedena, jsou nyní obviněni ze zanedbání péče a syn jim byl odebrán sociální službou. 

sores ( 14. května 2017 13:18 )

Zavřít je a dítě dát do děcáku!!!! To nejsou rodiče ale d.by.t.kové nezodpovědní!!!

Zobrazit celou diskusi