Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt krásné Magdy (†27) v Egyptě: Co skrývá její přítel?

Autor: lm - 
13. května 2017
14:35

Sehrál roli v záhadné smrti Magdy (†27) její přítel Marcus? Tato otázka zajímá nejen veřejnost, ale odpověď hledají už i vyšetřovatelé. Polskému deníku Fakt to přiznal jeden z nich.

Přítel sedmadvacetileté Polky, která za záhadných okolností zahynula na dovolené v Egyptě, se ocitl v hledáčku policie! Marcus W. měl původně na romantický výlet odletět se svou milovanou, ale v den odjezdu zjistil, že má propadlý pas. "Rozhodli jsme se, že Magda poletí sama. Říkala, že je upracovaná a potřebuje si odpočinout," tvrdil muž polské stanici TVN24. Policie má ale patrně pocit, že Marcus něco ukrývá.

Podle informací polského deníku Fakt se na muže nyní zaměří vyšetřovatelé. "Budou zjišťovat, co je opravdu zač a jakou roli v případu sehrál," řekl jeden z policistů reportérům.

Právě Marcus přitom na podivné okolnosti v případu smrti Magdy (†27) upozornil. Když mu žena nezvedala hovory, kontaktoval cestovku, aby ho s ní spojili. Magda mu pak do telefonu brečela a prosila ho, aby ji dostal zpět. „Nemůžu ti říct, co se stalo. Dostaň mě odsud, prosím,“ naléhala nervózně Magda a pak dodala: „To by nedávalo žádný smysl, i kdybych ti to řekla.“ Ve stejný den mladá žena skončila kvůli »psychickému kolapsu« v nemocnici a o dva dny později už byla mrtvá. Podle místní policie spáchala sebevraždu skokem z okna, podle lékařů se jí ale zastavilo srdce a vypadá to, že z okna vypadla až následně.

Záběry z kamer v nemocnici v Egyptě, kde zemřela Magda: Takhle se pokusila o útěk

jasnovidec01 ( 16. května 2017 14:33 )

ale,ale rýsuje se tu další případ Kramný?????????chlapy nejezděte do Hurgády..čeká vás krim na 28 let.jako vzor vám budiž ČR a naše justice.

dingous ( 14. května 2017 11:25 )

kukuku:Když se objeví článek, v němž je něco, co se svou "prudce retardovanou" inteligencí pochopíš (vždy blbě), tak sem píšeš nesmysly jako smyslů zbavená. To se nedá, Ti k těm slintům něce nepřipsat. (14. 05. 2017 08:23) GANZO VOŽRALKO, ASI NEJSEM JEDINEJ, CO TĚ MÁ ZA VYPATLOŠE BLBOŠE

Netoperek ( 14. května 2017 06:38 )

Byla to ***. Nechala chlapce o samotě a šel pro peníze.

dingous ( 13. května 2017 20:37 )

Ganza vožralka závidí...ta se líbí jen svým čoklům v momentě, kdy jim nese žrádlo

fromoutofnowhere ( 13. května 2017 20:01 )

krasna baba, skoda mladeho zivota nemala liezt mimo rezort, mohla oddychovat tam, mohli ich na to upozornit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání