Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Poslední minuty Magdy (†27) v egyptské nemocnici: Její srdce se náhle zastavilo

Autor: shp - 
12. května 2017
11:31

Řádila jako smyslů zbavená, cloumala sebou, byla agresivní a úplně mimo. A to přesto, že byla zraněná. Zanedlouho poté v egyptské nemocnici, kam byla převezena po záhadném pádu, zemřela. Smrt Polky Magdy Zuk (†27) na dovolené je dosud obestřena mnoha záhadami. Podle lékařů z nemocnice se jí prostě zastavilo z minuty na minutu srdce a už jí nebylo pomoci. 

Magda Zuk odletěla do egyptského letoviska Marsa Alam bez svého přítele. Neměl totiž platný pas a nemohl proto odletět. V turistické destinaci se však stalo něco podivného. Mladá žena se prý měla pokusit o sebevraždu skokem z okna hotelu. Již dříve se ale vyjádřili lékaři, že vše nasvědčuje tomu, že Magda byla z okna vyhozena. V době dopadu na zem totiž byla v bezvědomí.

Po převozu do nemocnice se probrala, byla agresivní a napadala personál. Musela být zpacifikována a spoutána. Pak zničehonic zemřela. Podle lékařů jí selhalo srdce. „Magda k nám dorazila ve vážném, ale stabilizovaném stavu. Její stav se ale náhle zhoršil. Její srdce se zastavilo. Okamžitě jsme začali s resuscitací, ale ta nezabrala,“ řekli lékaři polskému webu Fakt.pl.

Byť byla pitva již provedena, její přesné výsledky vyšetřovatelé dosud nezveřejnili. Uniklo pouze to, že mladá Polka byla při dopadu na zem v bezvědomí. Spekuluje se o tom, že byla zdrogována a znásilněna. To by vysvětlovalo její iracionální a násilné chování. Snaží se někdo něco zakrýt, nebo strážci zákona pátrají po někom, kdo je do tragického konce Magdy zapleten?

kurnika ( 19. září 2017 14:34 )

Přeci by ji po tom, co spadla z okna okamžitě poslali na CT ne?

jano123 ( 27. srpna 2017 23:01 )

citujem z článku: "Spekuluje se o tom, že byla zdrogována a znásilněna. To by vysvětlovalo její iracionální a násilné chování." toto chovanie bolo zaznamenané až v nemocnici po páde, môj názor z odborných skúseností je ten, že podobné chovanie pacientov po vážnom úraze hlavy (u ktorého pri pádoch dochádza) nasvedčuje (a to z vysokou pravdepodobnosťou) krvácaniu do mozgu a ak sa rýchlo nezačne odborne konať (v egypte asi nemajú dostatočné prístroje to diagnostikovať alebo slabšia odbornosť) tak je to len vlások od záverečnej tragédie

ivuska1 ( 13. května 2017 03:32 )

Hela1 Souhlas. Hodili by to na jejiho pritele. Ten musi byt stastny, ze tam nebyl jinak by uz sedel v kriminale.

ivuska1 ( 13. května 2017 03:30 )

Kramny zrejme vrah nebude.

ivuska1 ( 13. května 2017 03:27 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání