Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Záhadná smrt mladého fotbalisty (†14): Babičce se naskytl děsivý pohled

Autor: lm - 
16. května 2017
13:44

Nevinná hra se změnila v tragédii. Čtrnáctiletý fotbalista po sobotním zápasu s kamarády náhle zkolaboval a zemřel. Na zemi v koupelně ho našla babička po návratu z kostela.

Čtrnáctiletý Timotej ze slovenské obce Dlhá si v sobotu odpoledne šel zahrát fotbal s kamarády na hřiště. Při hře se chlapec udeřil do břicha o zábradlí, ale po příchodu domů si na nic nestěžoval a celý den byl s babičkou, která se o něj v době nepřítomnosti rodičů starala.

V neděli dopoledne si měl chlapec podle informací Nového Času babičce postěžovat, že se mu udělalo zle. Ta mu proto dala obklad a tabletku a vyrazila do kostela. Po návratu se jí naskytl nejhorší pohled v životě. Její milovaný vnuk ležel bez známek života na zemi v koupelně.

Babička ihned zavolala sanitku, záchranáři už ale nemohli nic dělat. „Navzdory velké snaze záchranářů se chlapce oživit nepodařilo,“ uvedl mluvčí záchranářů Jozef Minár. Přesnou příčinu smrti určí až nařízená pitva. „Ohledávající lékař prvotně známky cizího zavinění nezjistil. Policie zahájila trestní stíhání pro usmrcení, v současnosti probíhají výslechy svědků,“ řekla policejní mluvčí Martina Kredatusová.

Za chlapcem smutní nejen rodina, ale i spolužáci a trenér. „Byl dobrým fotbalistou. Hrával fotbal za žáky ve čtvrté lize. Byl snaživý, veselý, kolektivní. Je to velká tragédie i pro nás, zasáhlo nás to,“ sdělil trenér Rado Kollár. „Byl to dobrý a usměvavý chlapec. Jsme všichni v šoku,“ doplnila viditelně otřesená ředitelka školy, kterou navštěvoval.

Video: Simonka (†3) zemřela za záhadných okolností

janka69 ( 16. května 2017 21:21 )

možno mal chudák chlapec krvácanie do brucha z toho zranenia a nikto o tom nevedel.... každý máme presne vymedzený čas tu na zemi......úprimnú sústrasť rodine a hlavne babke ....

sronin ( 16. května 2017 19:58 )

babička asi něčím v tom kostele na**ala boha ...

kotesema ( 16. května 2017 17:52 )

Ten bordel na dvorku patří k jinému článku. Čtěte lépe.

ellenic ( 16. května 2017 16:01 )

Chlapec přišel zbytečně o život . Jestliže bylo chlapci zle, měla babička neodkladně zavolat záchranku a ne mu dát tabletku a jít do kostela. Některým babičkám vnoučata raději nesvěřovat. Potkala jsem ve městě babku a dědu s vnučkou, oba cigaretu a malou za ruku, hrůza .

jana95 ( 16. května 2017 14:35 )

Jestli ona ta záhada nebude skrytá v coca cole a hamburgerech.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání