Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pitva Magdy, kterou spoutali v egyptské nemocnici: Podrobnosti smrti!

Autor: lm - 
11. května 2017
10:22

Vyšetřovatelé pokročili v případě záhadné smrti mladé Polky Magdy (†27) na dovolené v Egyptě. Včera proběhla předběžná pitva, které přihlíželi i polští odborníci. Co zjistili?

Smrt mladé a krásné Magdy (†27) na dovolené v Egyptě je více než záhadná. Dívka do země přiletěla s cestovní kanceláří a ubytovala se v jednom z hotelů ve středisku Marsa Alam. O tři dny později ji našli v bezvědomí v jejím hotelovém pokoji a zavolali jí záchranku. Dívka posléze z Egypta volala partnerovi a prosila ho, aby ji odtamtud dostal. O dva dny později už byla mrtvá. Cestovka s odvoláním na místní policii uvedla, že spáchala sebevraždu skokem z okna.

Do Egypta kvůli jejímu případu odcestovali polští vyšetřovatelé. Včera se pak konala předběžná pitva, které přihlíželi. Není zcela jasné, koho Polsko poslalo, ale pravděpodobně šlo o státního zástupce, soudního znalce a zástupce polské ambasády. „Máme informaci, že pitva proběhla. Byli jsme informováni o předběžných zjištěních. V této fázi vyšetřování nejsme pověřeni sdělovat tato zjištění, která budou ještě ověřována,“ potvrdil bez dalších podrobností ministr spravedlnosti Zbigniew Ziobro. Tělo ženy nyní poputuje do Polska, kde bude provedena další pitva.

Podle deníku Fakt, kterému se podařilo získat zdravotní dokumentaci Magdy, měla Polka vážná zranění jen na levé straně těla; konkrétně utrpěla zranění hlavy, zlomená žebra jí propíchla plíci a měla natřikrát zlomenou nohu. „Její zranění neodpovídají dobrovolnému skoku z okna. Magdalena musela být v bezvědomí, než dopadla na zem. Sama nevypadla a tím spíš nevyskočila, protože zkrátka neměla dost sil,“ řekl deníku člověk, který analyzoval lékařskou dokumentaci. Ten zřejmě narážel na to, že Magda pět hodin před smrtí ztratila vědomí a lékaři jí museli podat glukózu.

Záběry z kamer v nemocnici v Egyptě, kde zemřela Magda: Takhle se pokusila o útěk

fridex ( 17. května 2017 07:17 )

Pan Kramný pro mne vrah!Tisíc důvodů,v jeho chování,výpovědí,po smrti,on tak truchlil,že potřeboval,hned milenku,nevěřím mu ani slovo!

ivuska1 ( 13. května 2017 15:56 )

ABSOLUTNI SOUHLAS

ivuska1 ( 13. května 2017 15:53 )

Kramny NEBYL celou dobu na pokoji! Chodil pro vodu a hodne casu travil v koupelne na toalete. V te dobe se mohlo stat v pokoji cokoliv.Vsem bylo spatne , takze asi dobra vecere nebo drink. A pak mozna v dobe kdy Kramny zrovna nebyl v pokoji nekdo do pokoje dorazil a celou zkazu dokonal. Kdo pojede vyvrazdit rodinu do Egypta? Mate vubec pojem jak to tam vypada ve veznicich, jak tam funguji soudy ?? Ja osobne neverim , ze Kramny je vrah a odsoudit cloveka na tak chabych a spornych dukazech je strasne. Ja bych prala tem co tady Kramneho tak 100% odsuzuji aby si zajeli na dovolenou do Egypta ........

Profesor ( 12. května 2017 10:50 )

No Klamný byl se svejma na cimře, kdežto tahle byla sama. Klamný měl rodinné problémy a tahle ......... ?

M.monicka ( 12. května 2017 10:41 )

Nechápu proč se všechny rozčiluje te? Pán Kramny je první případ Druhý případ Máme polskou národnost Nebo z stisku slečnu Magda. Myslíte si že slečna Nebozska ktera přijela na dovolenou a ne !!!A ne skákat nebo sebevražda sama si vzít život to není logicky ani ne Dobrý nápad v cizí zemi blbost a hloupost.Kravina Pokud měla propadli pas tak nemůže přes hranice automaticky by ji to na pass kontrol ji připomněli že si musí udělat nový .Tak že připomeňte si Petr Kramneho případech tak že někdo přímo kde by la ubytovana tam to resit personálem. Už vydim jak budou schovávat světky údaje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání